ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2017 | 19:49

Κομπλεξάρα!

Εχω χάσει 35 κιλά και η κοιλιά μου είναι σαν πατσά!Έχω γνωρίσει έναν άντρα με τον οποίο θέλουμε και οι δυο να προχωρήσουμε σε σωματική ένωση κι εγω φέρομαι σαν ηλίθια γιατί έχω κόμπλεξ.Όσο είχα τα περιττά κιλά δε με ένοιαζε. Έλεγα "οκ βλέπει οτι ειμαι χοντρή και ξέρει τι να περιμένει. Αφού γουστάρει, μια χαρά" και έπεφτα με τα μούτρα.Τώρα σκέφτομαι οτι αυτός βλέπει μια κανονική γυναίκα και δεν εχει ιδέα τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα. Καταλαβαίνω οτι είναι χαζό να μην προχωρήσω γι' αυτό τον λόγο αλλά μου αρεσει πολυ αυτός ο άντρας και θα στεναχωρηθώ αν ξενερώσει με το σώμα μου.Προς το παρόν είμαστε στις αγκαλιές και τα φιλιά όπου και πάλι είμαι μαζεμένη.Το πρόβλημα μου δεν ειναι πως θα κάνω σε λίγες μέρες τον πατσά-πέτρα αλλα πως θα ξεκολλήσω το μυαλό μου και θα απολαύσω το σεξ μαζί του.Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζομαι ότι ψάχνοντας στο ίντερνετ μπορείς να βρεις κάποιες ασκήσεις για σφίξιμο ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς,αν δεν υπάρχει δυνατότητα για γυμναστήριο.Φυσικά,θα ήταν κάπως ανόητο να σε συμβουλέψει κανείς να καθυστερήσεις το σεξ γι'αυτό το λόγο και εκτός αυτού για να φτάσει στο κρεβάτι μαζί σου πάει να πει ότι του αρέσεις.Το πολύ πολύ πες του ότι νιώθεις πιο άνετα με σβηστό το φως!Εν τω μεταξύ κάνε τις ασκήσεις σου (δε ξέρω και καμία κρέμα αν θα βοηθούσε) για να νιώθεις εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου και για να μην ντρέπεσαι!
Scroll to top icon