ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2017 | 14:23

Προς όλα τα κορίτσια

Κοριτσάρες μου μη μασάτε για κιλά και πλαστικές που μας αναγκαζουν τα Μ.Μ.Ε. Εγώ πάντα υπέρβαρη ήμουν, αλλά από το κρεβάτι μου πέρασαν παίδαροι και παίδαροι. Ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά. Τους τρελαινα με την ψυχάρα μου που δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται.
9
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή από αυτά που διάβασα δεν κατάλαβα κατά πόσο είναι ξεκάθαρο: άλλο υπέρβαρος και άλλο παχύσαρκος...Υπάρχει διαφορά στον τρόπο καταμερισμού του βάρους - και προφανώς στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για περισσότερο βάρος (κυρίως όμως λίπος)...Επίσης αμφιβάλλω να ήταν κίνητρο της εξομολογουμένης να προάγει την παχυσαρκία...
Με την ίδια λογική, μαζεύτηκαν κι όλες οι παχουλες να καταψηφίσουν όποιον θεωρεί αντιαισθητική και μη υγιή την εικόνα ενός παχύσαρκου ατόμου, γιατί απλά δεν τους συμφέρει. Κανείς δε διαστρεβλώνει τα λόγια της και κανείς δεν είπε ότι δεν έχει δικαίωμα στη σεξουαλική ζωή. Η ίδια μάς το παρουσιάζει σα σπουδαίο κατόρθωμα και το κάνει σημαία της.Τι σχέση έχει η ψυχάρα με το σεξ και τη μοναξιά; Οι περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες, μπορούν να κάνουν σεξ, αρκεί να έχουν το θάρρος ή θράσος να κάνουν παιχνίδι.Αν την εξομολόγηση την έκανε ένα μοντέλο, θα τη λέγατε ψωνάρα και τσούλα. Επειδή είναι υπέρβαρη όμως, "μπράβο σου, που το γλέντησες κτλ". Οσο για το " μη μασάτε κορίτσια αν είστε παχύσαρκες", ξέρω αρκετές που έφτασαν 45 και στα 10 σκαλιά που θ' ανέβουν, τούς κόβεται η ανάσα. Και η χαλαρή και καλά στάση τους απέναντι στο πρόβλημά τους πήγε περίπατο.
-Η παχυσαρκία είναι νόσημα, το να έχει 10-15 παραπάνω κιλά (υπέρβαση είτε με το ΔΜΣ είτε με το μάτι κάθε συγγενή/άγνωστου/γνωστού που θα σου πει 5-10 κιλά να έχανες και θα ήσουν κούκλα). -Τα κιλά δεν είναι γοητεία είτε πολλά είτε λίγα, αλλά σίγουρα έχουν το κοινό τους: κάποιοι θέλουν φιτ, άλλοι λιγότερο φιτ αλλά αδύνατες, οι δίπλα με πιασίματα μπόλικα κ.τ.λ.-Το σέξαπιλ του κάθε ατόμου έχει να κάνει εντέλει με την προσωπικότητά του, όταν ο άλλος είναι άνετος με τον εαυτό του αυτό βγαίνει. -Αδυναμίες χαρακτήρα και συμπεριφορών έχουν και αδύνατοι άνθρωποι. Είναι τόσο άδικο αυτό σαν σχόλιο αλλά 10 κιλά να έχεις παραπάνω έχεις ακούσει διάφορα μεν, αλλά δε σημαίνει ότι σ' αρέσει να τ' ακούς συνέχεια. - Κάποιος μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά επειδή του αρέσει το φαγητό πολύ και να κινείται μεν αλλά με μέτρο ή για θέματα μεταβολισμού. Ε και; Κι διατροφικές διαταραχές βέβαια, για τον άνθρωπο είναι, οπότε εκεί βοηθάει όντως ένας ψυχολόγος. Αλλά ξέρετε τι συμβαίνει με την κοπέλα; - Αυτό που γίνεται στις εξομολογήσεις να μένουν οι άνθρωποι στα κιλά, γίνεται και εκτός εξομολογήσεων. Άμα έχεις λίγα παραπάνω κιλά για πολλούς δεν είσαι ο τάδε, αλλά ο χοντρούλης τάδε και κοιτάνε να σου πουν αν πήρες ή έχασες εξαρχής βάρος. Είναι απλά άσχημο και η πίεση τεράστια, οπότε μάλλον πρέπει να διαθέτεις ψυχάρα για να μη μασάς και να διαθέτεις την γοητεία σου και την τόλμη να παίζεις μπάλα ενώ όλοι σου λένε κάτσε στον πάγκο μέχρι να γίνεις φιτ. Κι επειδή το τελευταίο, φτάνουμε να το λέμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας, καλά κάνει και ανάρτησε η κοπέλα την εξομολόγηση!Υ.Γ. Μόνο μια μικρή ένσταση: γιατί παίδαρους και όχι γαμάτους τύπους/ψυχάρες; Είναι σα να λέμε άμα είσαι άσχημος ρίχνεις κουκλάρες(άρα πάνω απ' τα κυβικά σου ουάου); Αυτά πρέπει να είναι τα κριτήρια; Εκεί, για μένα, είναι λάθος η οπτική της εξ. αλλά είμαι πολύ υπέρ του να ζούμε τη ζωή μας και να μη χαλιόμαστε για μερικά κιλά!
Κακά τα ψέματα τα πολλά παραπάνω κιλά δεν είναι υγιές να τα έχει κάποιος είτε γυναίκα, είτε άντρας και σίγουρα δεν είναι τα πολλά περιτά κιλά που προσδίδουν γοητεία .Το να αφήνεις τον εαυτό σου να ξεφύγει και να περάσει στο στάδιο όχι του υπέρβαρου αλλά της νοσογόνου παχυσαρκίας δείχνει εν μέρει και μία όχι και τόσο καλή ψυχική υγεία καθώς και αδυναμία χαρακτήρα.Επομένως όλα είναι σχετικά.Κατά βάθος πιστευω πως καμία παχύσαρκη γυναίκα δεν αισθάνεται ωραία με τον εαυτό της ,απλά 'εχει συμβιβαστεί με την αδυναμία του χαρακτήρα της να βελτιώσει την εμφανισή της και να πάνω απ'όλα να προστατεψει την υγεία της και αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό .
Αφού είχε παιδαράδες σου λέει και το γλέντησε. Εσύ μιλάς από αληθινό ενδιαφέρον για την υγεία της μάλλον. Τι γλυκό που την έβγαλες και άρρωστη σωματικά και ψυχικά. Τι γλυκό.
Απ' το κρεβάτι σου μπορεί να πέρασαν πολλοί.Πόσοι έμειναν πραγματικά στη ζωή σου είναι το θέμα. Πόσοι σε έβαλαν στην καρδιά και τη ζωή τους.Η μοναξιά δεν έχει καμία σχέση με το σεξ.
Scroll to top icon