ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2017 | 22:25

Εκκρισεις

Καλησπέρα σας! Ειμαι 21 χρόνων και εδώ και 5 μήνες εκκρίνονται από τον κόλπο μου κίτρινες αοσμες και παχυρευστες βλεννες! Έχω σεξουαλική επαφή από τα 17 , περίοδο από τα 13 και αυτό μου συμβαίνει πρώτη φορά! Τρόμαξα πολύ,γιατί δεν είχα δει ποτέ εκκρισεις στο εσώρουχο μου! Πήγα σε γυναικολόγο και αφού το τεστ ΠΑΠ βγήκε καθαρο(ευτυχώς!),με καθησύχασε λέγοντας μου ότι είναι απολύτως φυσιολογική η έκκριση βλεννας! Αλλά εγώ ανησυχώ πολύ! Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, και συμβαινει και κάθε μέρα! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, αν είναι όντως φυσιολογικό η οχι ,αλλά τα λόγια του γιατρού δεν με έπεισαν τελείως! Βέβαια του έσκασα και 60 ευρώ για την επίσκεψη και την εξέταση και ειμαι αφραγκη! δεν μπορώ να διαθέσω αλλά χρήματα για να επισκεφτώ κάποιον αλλον ,δυστυχως! γράφω λοιπόν εδώ για να ακούσω γνώμες και συμβουλές από γυναίκες! Υγ Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η Όχι, αλλά ειμαι ενεργή σεξουαλικά (το γράφω γιατί με ρώτησε και ο γιατρος),χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και δεν παίρνω κάποιο φάρμακο -χάπι κτλ κτλΥγ2 συγγνώμη αν το ποστ σας φάνηκε αηδιαστικό η awkward!
2
 
 
 
 
σχόλια
Οταν δεν μας καλυπτει ενας γιατρος παμε κ σε αλλους για να παρουμε μια δευτερη ή τριτη γνωμη...Τα 60 ευρω τα εδωσες γιατι εκανες το τεστ..Για μια απλη εξεταση,δεν θα σου παρουν τοσα...Ψαξου λιγο,ρωτα κ σιγουρα θα βρεις..;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon