ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2017 | 19:43

Τι να πιστεψω;; πως μπορει να σκεφτεται;;

Ειμαστε στην ιδια παρεα. Μου αρεσει καιρο και του αρεσω και γω, ετσι μου εδειχνε δηλαδη. Ηξερα εξαρχης, οταν ξεκινησα να ασχολουμαι μαζι του, οτι ειχε προσφατα βγει απο μακροχρονια σχεση, αρα φανταζομουν οτι πιθανοτατα δεν θα ειχε ξεπερασει την πρωην. Ομως δεν μπορουσα να ξεκολλησω, οποτε ειπα να συνεχισω και οπου βγει. Προσφατα καναμε μια μεγαλη συζητηση, οπου εγω τον ενθαρρυνα να μου μιλησει για την πρωην του(την ξερω προσωπικα την κοπελα και οσο καιρο οι δυο τους ηταν σε σχεση, ηταν και κεινη στην παρεα μας, οποτε τους ζουσα πως ηταν μεταξυ τους κλπ-και επειδη ηξερα οτι χωρισαν κατα καποιο τροπο αναγκαστικα, ηθελα να δω τι σκεφτεται για κεινη). Σε αυτη τη συζητηση μου ειπε οτι δεν την εχει ξεπερασει και οτι σκεφτεται να τα ξαναβρει μαζι της. Το ηξερα οτι θα μου πει κατι τετοιο, δεν επεσα καθολου απ τα συννεφα. Και νομιζω οτι και κεινος ηξερε οτι το ξερω, γι αυτο και μου το 'πε με τοση ανεση. Ενιωθε λογικα δηλαδη οτι το ξερω ηδη.Εγω ομως θελω να σταθω στο εξης: με αυτην εχουν χωρισει απο τον περασμενο Δεκεμβριο. Ολο αυτο τον καιρο τον εβλεπα να ειναι μια χαρα, ευδιαθετος, φλερταρε μαζι μου και τωρα το καλοκαιρι πηγε και διακοπουλες με φιλους, γενικα περασε ωραια παρα την απουσια της πρωην. Και ξαφνικα τωρα μετα απο τοσους μηνες θυμηθηκε οτι δεν μπορει μακρια της? Μας δουλευει? Τοσο καιρο μια χαρα τον εβλεπα εγω. Δεν τον ειδα να εχει πεσει σε καταθλιψη με την απουσια της. Οχι, δεν τα λεω ολα αυτα επειδη θιχτηκε ο εγωισμος μου που επελεξε εκεινη. Απλα δεν με πειθει ρε παιδια οτι γυρισε επειδη δεν μπορει μακρια της. Πες αγορι μου οτι γυρνας απο ανασφαλεια, επειδη ισως δεν βρηκες καποια αλλη με την οποια να δεθεις τοσο, οσο με την πρωην, πες εστω οτι προτιμας να επιστρεψεις σε κατι γνωριμο, παρα να ξαναχτισεις μια νεα σχεση απ' την αρχη. Μη μου λες ομως οτι δεν μπορεις μακρια της. Οχι, αυτο ειναι ψεμα. Και μονο το οτι φλερταρες τοσο εντονα μαζι μου οσο καιρο ησασταν χωρια, σημαινει οτι το μυαλο σου δεν ηταν και εντελως κολλημενο σε κεινη.Πλεον δεν με νοιαζει, γιατι ξερω οτι δεν εχω τιποτα να περιμενω απο σενα. ΑΠλα καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Μην μας το παιζεις τρελα κολλημενος μαζι της, γιατι ξερεις πολυ καλα και οτι αυτο που σου ελειψε απ την πρωην ειναι το βολεμα και η συνηθεια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και το ίδιο θα ένιωθα στη θέση σου. Βλέποντάς το όμως τώρα ως εξωτερικός παρατηρητής, μπορώ να σου πω ότι δεν ξέρεις καθόλου αν και πόσο πονάει ο άλλος μέσα του ή αν το διάστημα που πέρασε απ΄τον χωρισμό τον έκανε να επαναξιολογήσει πράγματα και καταστάσεις. Δε φταις εσύ, δε φταίει ούτε εκείνος, κανένας δεν κορόιδεψε κανέναν.
Τι θα εγραφες,αν ειχε θιχτει ο εγωισμος σου;Τ οτι γουσταρε την πρωην του και οπως λες χωρισαν αναγκαστικα,δεν σημαινει οτι θα επρεπε να κλαιει ολη την ωρα,η να εκοβε τις φλεβες του.Το πως νοιωθει εσωτερικα ο καθενας δεν το ξερεις.τ οτι φλερταρε με σενα,ισως το εκανε,γιατ το θεωρησε οτι ειναι καιρος να προχωρησει στην ζωη του,αλλα τελικα διαπιστωσε οτι θελει την πρωην του.Λογικο να νοιωθεις ασχημα,αλλα τον αδικεις.
Αλλα ισως να ειναι κολλημενος με εκεινη κ απλα να φλερταρε μαζι σου...Επισης μην χρησιμοποιειτε την λεξη καταθλιψη για ψυλλου πηδημα...Το γεγονος οτι πηγε διακοπες κ διασκεδαζε με φιλους,δεν σημαινει οτι δεν ηταν στεναχωρημενος λογω χωρισμου..
Scroll to top icon