ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2017 | 18:17

πρόβλημα με τα τατουάζ

Μήπως ξερετε κάποιον σίγουρο και οικονομικό τρόπο για να αφαιρεθούν τα τατουάζ? Πρόκειται για το αγόρι μου που αντιμετωπίζει πρόβλημα από τότε που έχασε τη δουλειά του. Όπου πάει για συνέντευξη, εκτός από δουλείες delivery, του τη λένε με άσχημο τρόπο και του μιλάνε υποτιμητικά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Ευχαριστώ πολύ
16
 
 
 
 
σχόλια
Στην εταιρεία που είμαι, βρίσκομαι 17 χρόνια σε υψηλή διοικητική θέση. Τα τελευταία 5 έχω τρία τατού σε εμφανή σημεία. Αν και κάργα συντηρητικοί και σχετικά ανδροκρατούμενο περιβάλλον, δε μου έχουν πει κουβέντα ποτέ. Με την, λέμε τώρα, λογική των αποπάνω θα έπρεπε να έχω απολυθεί από την πρώτη στιγμή που τα χτύπησα. Guess what!Στο δια ταύτα, εφόσον θεωρείτε ότι αυτό είναι το πρόβλημα (που δεν είναι, αλλά λέμε τώρα) και δεν έχετε χρήματα για αφαίρεση με λέιζερ, συστήνω στο αγόρι σου να τα καλύπτει με μέικ απ όταν πηγαίνει για συνεντεύξεις ή να φοράει ρούχα που τα καλύπτουν.
Τι ανοησία είπες τώρα; Αν σε απολύσουν λόγω τατού θα σε χρυσοπληρώνουν τσάμπα με μια εργατική αγωγή. Τα τατου δεν είναι λόγος απόλυσης. Είναι όμως λόγος μη προσληψης, γιατί απλά δε χρειάζεται να το πουν φανερά.
Πραγματικά τους έχεις για χαζούς ώστε να καταγράψουν στην καταγγελία της σύμβασης ότι λόγος απόλυσης είναι η δερματοστιξία για να έχεις ο οποιοσδήποτε πάτημα να τους τρέχεις δικαστικά;Ποιος είναι ο ανόητος τώρα;
Ξέρεις, η ανοησία εγκειται στο ότι συγκρίνεις έναν ήδη χρόνια υπάλληλο που έκανε τατού μετά (και προφανώς δεν έχει δώσει άλλες αφορμές για απόλυση) με έναν που έχει ήδη τα έχει ήδη τα τατού και δεν έχει προσληφθεί. Αν υποθέσουμε ότι και οι δύο έχετε τον ίδιο προϊστάμενο προσωπικού που σιχαίνεται τα τατού, στη δική σου περίπτωση θα έψαχνε άλλη δικαιολογία για απόλυση (αφού θα ήταν ανόητο να σε απολύσει για το λόγο αυτό) στη δεύτερη περίπτωση απλά δε θα τον επέλεγε.Μέτρια προσπάθεια να αλλάξεις το στόχο, αλλά δε συγκρίνουμε βουρτσες με π@@7$ες.
Επιμένεις δηλαδή με χαριτωμένα χυδαίους χαρακτηρισμούς ότι είμαι εκτός θέματος; Δε συμφωνώ. Τα επιχειρήματα μου τα βρίσκεις στα παραπάνω σχόλια.Άλλωστε απ' όλους τους σχολιαστές είμαι στους ελάχιστους που έδωσαν πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις στην ερώτηση της εξομολογούμενης. Οι περισσότεροι κάνατε ακριβώς το ίδιο που κάνουν και οι υποψήφιοι εργοδότες του "σημαδεμένου" πιτσιρικά.
Απλά προσπαθώ να σου πω ότι η δική σου περίπτωση δε συγκρίνεται με του φίλου της εξομολογούμενης. Εκεί έγκειται η διαφωνία μου μαζί σου. Σίγουρα έδωσες μια πρακτική λύση στο θέμα. Αλλά η λύση σου αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αφεντικά που δε θέλουν tatooed εργαζόμενους.
Scroll to top icon