ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2017 | 02:16

Συγκάτοικοι από το πουθενά

Είχαμε συμφωνήσει που λέτε με φίλη μου να μείνει μαζί μου 5-6 μέρες, μιας που θα επισκεφτόταν την πόλη για μία υποχρέωση. Όλα καλά μέχρι εκεί. Η υποχρέωση έφυγε, βρεθήκαμε κανονικά, μου ανακοινώνει ότι θα ψάξει για καμιά δουλειά τώρα που ναι εδώ...και ότι μπορεί να μείνει σε μένα για κανα μήνα να χει πληρωθεί (!)Περισσότερο με πειράζει που δεν έκανε μία συζήτηση μαζί μου εξαρχής, όχι γιατί υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ τη βοήθειά μου αλλά γιατί πρώτον δεν γουστάρω να λογαριάζει ο άλλος χωρίς τον ξενοδόχο σε θέματα που με αφορούν (όπως αν θα μένω με κάποιον για καιρό) και δεύτερον γιατί αυτη την περίοδο έχω κάποια δικά μου θέματα και θα προτιμούσα να έχει γίνει όλο αυτό προς το τέλος του μήνα, που θα έχουν λυθεί. Και ειλικρινά, χαίρομαι για την απόφαση που πήρε αλλά με έχουν ενοχλήσει αφάνταστα τα παραπάνω σε σημείο να σκέφτομαι ότι θα κάνω υπομονή, θα περιμένω να τελειώσει όλο αυτό και θα αρχίσω να εξαφανίζομαι. Εσείς τι λέτε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι αφορά το κομμάτι της επιβεβλημένης συγκατοίκησης. Όφειλε να σου εξηγηθεί ξεκάθαρα από πριν.Εγώ όμως δε θα ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου αν δεν έκανα μια ντόμπρα κουβέντα μαζί της για το συγκεκριμένο θέμα. Μετά θα εξαφανιζόμουν, αν έτσι ένιωθα. Εύχομαι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη!
Scroll to top icon