ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2017 | 19:49

Γ λυκειου

Κάναμε σήμερα ιστορία κατεύθυνσης και λέγαν όλοι την προετοιμασία τους και οτί έχουν φτάσει στην 40 σελίδα ο αλλος στην ταδε..και εγω...εγω ειμαι στην πολλη αρχη. Δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα, η καθηγητρια λεει οτι ααα αφου εχετε φτασει ως εκει θα εχω απαιτησεις. Καταρχας αυτη σαν καθηγητρια ειναι υποχρεωμενη να παει με ομαλους ρυθμους και οχι με ρυθμο φροντιστηριων. Δεν το λεω για μενα, το λεω και για αλλους που μπορει να μην πανε φροντιστηριο. Το μαθημα της αυτη πρεπει να το κανει οπως αρμοζει και οχι να κοιταει ποιοι ξερουν τι πριν εκεινη παραδωσει μαθημα. Αυτα. Αλλα δεν της το'πα εκεινη την ωρα γιατι θα φαινοταν χαζο και ισως να "εμπαινα" στο ματι της για την υπολοιπη χρονια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου προτεινα πριν αρχισει το επομενο μαθημα να της μιλησεις και να της τονισεις πως εσυ οπως και αλλα παιδια δεν κανουν φροντιστηριο οποτε θα ηθελε το μαθημα να ειναι οσο γινεται πιο επεξηγητικο και σαφες. Οφειλεις να την ενημερωσεις για τι δικο σου καλο, δυστυχως καποιοι καθηγητες δεν θυμουνται πως υπαρχουν παιδια που δεν κανουν φροντιστηρια. Καλυτερα να εισαι και με τα υπολοιπα παιδια που δεν κανουν φροντιστηρια για να καταλαβει πως υπαρχουν αρκετοι μαθητες που αναζητουν και εχουν αναγκη τη βοηθεια της.
Scroll to top icon