ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2017 | 17:30

Τουλάχιστον αυτή τη φορά...

... ελπίζω να μη βγω τελείως χαμένος. Είμαστε αυτή και εγώ φοιτητές σε μεταπτυχιακό. Αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μια αραιή επικοινωνία αρκετά εγκάρδια από τη μεριά της παρότι αυτή γενικά είναι μετρημένη και ορθολογική στις εκφράσεις της.Με περνάει δύο χρόνια (εγώ σχεδόν 25, αυτη σχεδόν 27) αλλά μικροφερνει. Νόμιζε ότι ήμουν πολύ μικροτερος της. Μάλλον θα μικροφερνω και εγώ.. Χιχιχ. Τελευταία είχαμε κάποιες συναντήσεις για βοήθεια που της παρειχα σε μάθημα που χρωστάει. Στη πρώτη έμαθε τη πραγματική μας διαφορά. Η κατά τα εκτός μαθημάτων επικοινωνία μας είναι ουσιαστική, η ώρα περνάει όμορφα, και είναι άνθρωπος με ποιότητα. Μου φαίνεται εξαιρετικά γοητευτική παρότι την έχω δει και φουλ άβαφη, αναμαλλιασμενη και ατημέλητο ντύσιμο. Δήλωσε γραπτώς προχθες και θαυμάστρια μου σε πολλά επίπεδα. Επειδή γενικα έχω αρνητικό ιστορικό σε θα θέματα φλερτ και προσέγγισης, δε θα ρίσκαρα πόσο μέλλον παίζοντας σε βαθειά χωράφια με μια μεγαλύτερη. Την (8η ιστορικά) χυλόπιτα τη βλέπω να έρχεται από τη γωνία ούτως ή άλλως. Wish me luck μη μου ξεφύγει καμία μαλάκια είτε ως ενέργεια είτε ως κουβέντα, γιατί είναι κρίμα να τη χάσω από μια δυνητική επιστήθια φίλη. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ακόμα και αυτό..
3
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά θα τα πας και χωρίς να σου ευχηθούμε καλή τύχη. Φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις ότι είσαι και συ "μετρημένος". Το μονο που θα σου πω είναι, μακάρι να είναι αμοιβαίο το συναίσθημα .
Scroll to top icon