ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2017 | 12:03

Συμβουλή

Βρίσκομαι σε σχέση εδώ και 1 χρόνο με ένα αγόρι στα 36..(εγώ είμαι 30). Είμαι ερωτευμένη, τον εκτιμώ και θέλω να είμαι μαζί του. Αυτός από την πλευρά του δείχνει οτι έχει αισθήματα και γενικά περνάμε καλά σαν ζευγάρι με τα πάνω και τα κάτω μας. Εδώ υπάρχει όμως ένα πρόβλημα.. ρε παιδιά, όταν τσαντίζεται - εκνευρίζεται με κάτι(πχ να του κάνω παράπονα για κάποιο θέμα) ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!! Δεν προσπαθεί να συζητήσει τίποτα (και ειλικρινά είμαι φουλ ήρεμο και συζητίσημο άτομο), δε σηκώνει τηλέφωνα ούτε τίποτα..κάνει να εμφανιστέι κανένα 3ήμερο χωρίς σημάδι ζωής και μετά εμφανίζεται πάλι!Του έχω εξηγήσει οτι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του και αυτός μου είπε πως έτσι είναι η αντίδραση του..του εξήγησα με όμορφο τρόπο οτι αν θέλει λίγο χρόνο να μου το γράφει έστω με ένα μνμ μέχρι να του περάσουν τα νεύρα και να μην με γειώνει έτσι..ΤΙΠΟΤΑ..Η λογική μου, μου λέει να φύγω τρέχοντας γτ είναι απαράδεκτος και α@@@ γτ συμπεριφέρεται έτσι σε μια κοπέλα που πραγματικά του έχει σταθεί, το συναίσθημα μου από την άλλη δεν μου επιτρέπει να τον βρίσω και να πάω παρακάτω..πως διαχειρίζεσαι έναν τέτοιο άντρα οεο;;; υπάρχει ελπίδα σωτηρίας;;;
8
 
 
 
 
σχόλια
Και για να απαντησω και στις τελευταίες σας ερωτήσεις, οχι δεν υπαρχει σωτηρια. Ενα αγορι 36 χρονων δεν αλλαζει συμπεριφορά πλεον. Οταν επρεπε δε διδαχτηκε πως να αντιμετωπιζει τέτοιες καταστασεις και του εγινε συνήθεια αυτος ο ασχημος τροπος. Αν χρειαστει ζητηστε βοηθεια για να τον αφησετε ωστε να μην κινδυνεψετε.
Το εχω ζήσει και δεν υπαρχει πιο ασχημο πραγμα και πιο ανωριμο. Σε πνίγει και σε ακυρωνει αφου δε σου αφηνει περιθώρια διαλογου. Φανταστειτε το αυτο σε ολες τις εκφάνσεις της ζωης σας και σε δεκαπλάσιο βαθμο οσο περνουν τα χρόνια. Σε παρεξηγησεις με τους συγγενεις σου θα φεύγει, οταν δε θελει να συζητήσει για το αν θα αναλαβει μερος της φροντιδας του σπιτιου και των παιδιών θα φεύγει. Σε οποια κατασταση δεν τον συμφερει "θα την κανει". Πανε 8 χρόνια κι ακομα ιδια και απαράλλακτη η κατάσταση που ξερω. Ου μπλεξεις. Φυγε (κι εσύ μια φορα) τωρα που είναι νωρις.
Έχω παρατηρήσει οτι όταν πιέζεται ή τσαντίζεται αντιδρά έτσι.. επιπλέον είναι τρελός εγωιστής. Εσύ πως μπορείς και το διαχειρίζεσαι όλο αυτό; εμένα που μου το έχει κάνει αρκετές φορές και πάλι οταν συμβαίνει και με αφήνει μπουκάλα στα ξαφνικά πάλι στεναχωριέμαι..επίσης, τι εννοείς "ζητήστε βοήθεια για να τον αφήσετε ωστε να μην κινδυνέψετε;"
Με συγχωρείς, τωρα ειδα το μνμ σου. Η περιπτωση που ξερω ειναι αντρας καποιας γνωστης μας, εχουν παρόμοια ηλικια με εσας και 5 χρόνια διαφορά μεταξυ τους. Δεν εξαφανιζόταν για μέρες αλλα για ώρες. Επισης κι αυτος φοβερά εγωιστής. Η κοπελα εμεινε μαζι του δυστυχως, προχώρησαν σε γαμο και παιδια. Τωρα εκείνος δε φευγει γιατι πλεον κανει πολλες υποχωρήσεις αυτη η γυναικα αλλα σχεδον παντα οταν κατι δεν τον συμφερει, δεν την ακουει. Διαλογος μηδεν. Τα ιδια και μια θεια μου, ηλικιες 60-70. Δεν είναι σίγουρο οτι ο συντροφος σου θα γίνει το ιδιο, αλλα αλλαγες προς το καλυτερο μην περιμένεις. Όπως και να χει η συμπεριφορά του δεν είναι σωστη απεναντι σου. Εσυ θα αποφασισεις τι θα κάνεις.Εγραψα να ζητήσεις βοήθεια σε περιπτωση που πιστευεις οτι θα γίνει βίαιος, όχι για να σε τρομαξω. Σου ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη και να αποφασισεις το καλυτερο για σενα, κοριτσι μου.
Αυτό σκέφτομαι και εγώ..αν προχωρήσει η σχέση μας σε μια συγκατοίκηση ή ακόμα παραπέρα;;Δε θα μου μιλάει μέσα στο σπίτι? θα φεύγει;; εδώ τώρα και χωρίς λόγο δεν μου απαντάει ούτε σε μνμτα όυτε στο τηλ και πάνε 4 μέρες (μάλλόν σε φάση αδιαφορώ να πας να μπιπ)..τι να πω;!
Scroll to top icon