ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2017 | 12:32

Εμας εχουν μονο για υποστήριξη

Ολοι αυτοί που ζητούν την " θετική " σας ενέργεια , ίσως ειναι άνθρωποι μοναχικοί ή που ζουν σε τοξικό περιβάλλον δεχόμενοι λεκτική ή σωματική κακοποίηση. Ακομα και ένα πρόβλημα υγείας αν εχουν κανένας δεν θα νοιαστεί πραγματικά απο τον περιγυρο τους... Σκεφτείτε τα αυτά και μην κρίνετε ευκολα ανθρώπινες ψυχές που βιώνουν πόνο... Εσάς εχουν μόνο για υποστήριξη. ( Εξαιρούνται τύπου " Αχ στείλτε μου ενέργεια θετική για να μου τηλεφωνήσει ο τάδε ) Εκεί γελάω κι εγώ. Ομως οταν γράφει κάποιος απο το νοσοκομείο ή απο ένα μπουντρούμι - διαμέρισμα " Θελω να σωθώ " Εκεί ειμαι από τους πρώτους που στέλνω θετικη ενέργεια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι αν σου φανεί σκληρό, όμως δεν είναι και πολύ υγιές να μπαίνει κάποιος ανώνυμα σε μία στήλη που γράφουμε ό,τι να'ναι, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και να "ζητά" κάτι.Είτε είναι θετική ενέργεια (?), θετικές σκέψεις, χρόνια πολλά, συγχαρητήρια και ευχές γενικότερα.Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά την αγωνία του ασθενή και του άνεργου και συμφωνώ απολύτως με τη σχετική εξ/ση που τους δικαιολογεί, όμως όλα τα υπόλοιπα είναι για γέλια το λιγότερο. Και το τελευταίο διάστημα είχε παραγίνει, λες και είμαστε τίποτα μάγοι εδώπέρα να "στέλνουμε" δεν ξέρω και γω τι.
Scroll to top icon