Γάτες στο παράθυρο

Facebook Twitter
2

 “Time spent with cats is never wasted.”
Sigmund Freud

 Του Πάνου Μιχαήλ

Ο φωτογράφος Rachel Bellinsky λοιπόν με αφορμή αυτό το σχεδόν davidlynchικό τρόπο που έχουν οι γάτες να σε κάνουν να νοιώθεις όταν αποφασίζουν να σε καρφώσουν με το βλέμμα τους, στις φωτογραφίες από το πρότζεκτ του με τίτλο Fishbowl φωτογράφησε και αποτύπωσε όλο αυτό το οπτικό παιχνίδι στο οποίο τα πανέξυπνα αυτά ζώα επιδίδονται όταν θέλουν να υποβάλλουν τους ιδιοκτήτες τους ή τους περαστικούς.

 

Το κόνσεπτ είναι πολύ απλό. Γάτες που κοιτάζουν τον θεατή μέσα από το παράθυρο των σπιτιών που μένουν. Το αποτέλεσμα έχει κάτι ελκυστικά απόκοσμο όταν τις βλέπεις όλες στην σειρά. Σαν ένα γατίσιο Twin Peaks. Καμία σχέση με το χρεοκοπημένο εγχώριο σκηνικό μας;-)

Δες τις φωτό εδώ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αγαπημενα αιλουροειδη..Μακρινα ξαδελφια της τιγρης,του πουμα που πιστευω οτι ειναι τα ωραιοτερα ζωα στον πλανητη.Αγερωχες,αυταρκεις..Επιβαλουν την εσωτερικη τους ηρεμια και στο περιβαλλον..Τις αγαπουσα απο παιδι..Οι γατες ειναι ερωτας..(Αν θελετε γαμο βεβαια παρτε σκυλο που χαιρεται να σας κανει παρεα και δειχνει και κανενα συναισθημα...)