ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2017 | 14:59

Δίλημμα

Καλησπέρα lifoπαρεα. Ειμαι σε τρομερό δίλημμα όσον αφορά τις σπουδες. Συγκεκριμένα δεν μπορω να αποφασίσω μεταξύ της Αγγλικης φιλολογιας και της Επικονωνιας και ΜΜΕ. Μπορείτε να με βοηθήσετε με πληροφορίες; Στην πρωτη ξερω πως τα μαθηματα ειναι εύκολα αλλα δύσκολη η αποκατασταση ενώ στη δεύτερη εύκολα μαθηματα και καλη αποκατασταση σε τομείς μαρκετινγκ, διαφήμισης και δημοσιων σχεσεων. Γνωρίζετε κατι παραπάνω; Ευχαριστω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Κρατα σίγουρα πως στην Ελλάδα και τα δυο αυτα επαγγελματικα εχουν δύσκολη αποκατάσταση. Στο εξωτερικο το πρώτο ισως βοηθά περισσότερο. Θα ελεγα να σκεφτεις τι σου αρεσει εσενα να κανεις. Να διδασκεις; να μεταφραζεις; να εισαι σε μια εταιρεια; σε ενα περιοδικό;
Πιστεύω πως μπορώ να σε συμβουλέψω μιας και είμαι δημοσιογράφος . Αν αποφασίσεις να σπουδάσεις ΜΜΕ και να ασχοληθείς με την δημοσιογραφία να ξέρεις πως θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να αποκατασταθείς επαγγελματικά μιας και η κατάσταση που επικρατεί στα media αυτόν τον καιρό είναι τραγική .Ακόμα και δημοσιογράφοι που μετράνε πολλά χρόνια στο χώρο και έχουν μεγάλη εμπειρία δουλεύουν με ελάχιστα χρήματα πλέον , γενικά οι συνθήκες δεν είναι καλές . Εαν θες να σπουδάσεις ΜΜΕ και επικοινωνία θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με άλλους τομείς πχ μαρκετινγκ η διαφήμιση .
Εγώ θα έλεγα οτι όλα είναι δύσκολα απο άποψη αποκατάστασης . Στην δημοσιογραφία και σε όλα τα συναφή που Λες δεν παιζει τόσο ρολο το πτυχίο αλλά η εμπειρία , η προσωπικοτητα, ο δυναμισμός. Ωστόσο καλό είναι να υπαρχει φυσικά και ένα πτυχίο. Επίσης σε αυτό τον χώρο παίζει πολύ ρόλο και το μέσο στην Ελλάδα. Εγώ στην θέση θα ακολουθουσα το 2ο. Γιατί έχει πιο πολλά παρακλάδια. Η αγγλική φιλολογία ειναι πιο μονόδρομος. Επίσης πλεον με proficiency μπορείς να διδάξεις.
Scroll to top icon