ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2017 | 21:20

Πεινάω

Αλλά έχω μόνο μαρούλι στο ψυγείο και 50 ευρώ στην τσέπη μέχρι να πληρωθώ τον επόμενο μήνα... Θα περιμένω ως την Δευτέρα που θα πάρω σάντουιτς απ'την δουλειά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ας τα παρουμε απο την αρχη...Ο κανουργιος μηνας μπαινει τη Κυριακη..Με 10 ευρω βρισκεις:ψωμι(0,50-1€)/φρυγανιες τετραδα (1,09€)μακαρονια(0,41λ)ρυζι(1-1,50€)αυγα 10αδα(1,50-2€)οσπρια(1,50-2 €)σαλτσα(0,35-1,50) Ελπιζω να εχεις ελαιολαδο,αν δεν εχεις παρε την πιο μικρη συσκευασια(μεχρι 5€)Δεν ξερω ποτε πληρωνεσαι αλλα οοοοολα αυτα θα σε φτασουν για καποιες μερες(εισαι κ μονος/η) κ επισης δεν χρειαζεται να σκορπας τα λεφτα σου σε σαντουιτς που κανουν 2-3 ευρω (τη στιγμη που μπορεις να παρεις 6 συσκευασιες με μακαρονια ή μπορεις να παρεις υλικα για τοστ)αλλα ουτε κ να λιμοκτονησεις ως τη Δευτερα.
Χαίρομαι που θέλουν να σε βοηθήσουν, άλλα τα μακαρόνια, το ρύζι είναι φτηνά. Και χορταίνουν. Δεν ξέρω πότε ξαναπληρώνεσαι, αλλά δεν έχεις λόγους να μείνεις νηστικός.
Φίλτατε, αν δεν έχεις γκομενικό πρόβλημα, μην απασχολείς το κοινό. Σοβαρά τώρα, μήπως εξ αφορμής αυτής της εξομολόγησης θα πρέπει τον αλτρουϊσμό μας να τον δείξουμε εμπράκτως ως μία μικρή ''κοινότητα'' στην πράξη;
Scroll to top icon