ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2017 | 19:07

Περίεργες κλήσεις

Από χθες λαμβάνω κλήσεις αναπάντητες στο κινητό μου από αυτό τον αριθμό: +9601654374. Χτυπάει μια φορά και το κλείνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, από που και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο;
3
 
 
 
 
σχόλια
GoogleWhite-pages.gr11888.gr (ote white pages)blackstate.gr/ote.htmGoogle-αρεις τον αριθμό και διαβάζεις αξιολογήσεις. Αν το κάνεις θα δεις ότι υπάρχει αξιολόγηση στο White-pages.gr για τον αριθμό που έδωσες. Εγώ αυτούς τους αριθμούς τους βάζω στη φραγή μου γιατί είχα παρατηρήσει ότι παίρναν τακτικά οι ίδιοι.
Είναι απάτη, με παίρνουν κ μένα κάθε μέρα κ συνήθως μετά τις 2 τη νύχτα. Από Μαλδίβες διάβασα ότι ειναι. Μην τυχόν το σηκώσεις ούτε να πάρεις πισω. Αν το κινητό σου το υποστηρίζει βάλε τον αριθμό αυτό σε λίστα αποκλεισμού για κλήσεις κ μηνύματα. Εγώ έτσι έκανα κ τέλος.
Μολις εβλεπα στις ειδησεις οτι παιζει τετοια απατη..Ελεγε ενας τυπος απο τη διωξη,να σβηνουμε τις κλησεις κ να μην παιρνουμε πισω γιατι εχουν τρελες χρεωσεις..Αυτο συμβαινει κ με μηνυματα..Ειτε απο πενταψηφια νουμερα ειτε απο νουμερα που ειναι απο εξωτερικο..
Scroll to top icon