ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2017 | 20:27

Γονείς

Οι γονείς μου δεν εγκρίνουν τον σύντροφό μου κ σήμερα μου ανακοίνωσαν πως αν συνεχίσω μαζί του,Θα πρέπει να τους ξεγραψω κ να φύγω από το σπίτι. Αυτό θα κάνω.δεν αντέχω άλλο.Με βασανίζουν εδώ και καιρό με αυτό το θέμα. Είμαι 30 πλέον.θα ζήσω τη ζωή που θέλω εγώ. Έστω κι αν θα κάνω λάθη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα βοηθούσε να ανέφερες το λόγο για τον οποίο δεν τον εγκρίνουν. Αν λ.χ. δεν τον εγκρίνουν διότι εσύ είσαι κάτοικος Β.Π. ενώ εκείνος μένει στην Καισαριανή και τον βρίσκουν χαμηλής υποστάθμης, θα σου πω κάνε ό,τι θέλεις. Αν όμως δεν τον εγκρίνουν διότι είναι θαμώνας χαρτοπαικτικών λεσχών και τακτικός τρόφιμος του Γεντί Κουλέ για το μισό ποινικό κώδικα, θα σου πω να το σκεφθείς λιγουλάκι...
Και εγώ κάποτε βρέθηκα στη θέση σου και αντί να ψάξω τί εννοούσαν οι γονείς μου και τί δεν τους άρεσε, το έπαιξα επαναστάτρια του έρωτα. Πολύ κακώς, πάρα πολύ κακώς...Όπως σου λένε και τα παιδιά από πάνω, ψάξε το λίγο. Οι γονείς μας είναι αυτοί που σχεδόν πάντα θέλουν το καλό μας. Όταν θα γίνεις μανούλα και συ θα καταλάβεις.
Αυτό που είπε ο Ράμπο ήθελα πάνω κάτω να σου πω. Δεν σου λέω να μην κάνεις αυτό που θέλεις αλλά να προσπαθήσεις να καταλάβεις γιατί οι δικοί σου δεν εγκρίνουν την σχέση σου. Να αποστασιοποιηθείς για λίγο και να δεις τα επιχειρήματα τους αντικειμενικά. Ένα πράγμα για το οποίο μπορεί να είναι κανείς σχεδόν βέβαιος είναι πως ένας γονιός δεν θέλει το κακό του παιδιού του (υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιες). Ένα άλλο θέμα είναι ότι, όταν κανείς είναι ερωτευμένος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα πoυ μπορεί να έχει ο άλλος, τα βλέπει συνήθως μόλις χωρίσει :D Προσωπικά έκανα λάθη που όταν μου τα σημειώνανε δεν τα έβλεπα ή μάλλον δεν ήθελα να τα δω. Σήμερα τα αναγνωρίζω αλλά είναι αργά.
Ξέρεις τι δν μπορώ να καταλάβω; πως κ γιατί οι γονείς επιμένουν τόσο για τον σύντροφο σου ενώ εισαι ολόκληρη γυναίκα. Μήπως κατι πάει στραβά;μήπως εχουν δίκιο;ποσο παλαιομοδίτικες απόψεις εχουν;σκέψου καθαρά κ πράξε.Δν παίρνω το μέρος των γονιών σου ,ούτε το δικό σου.
Scroll to top icon