ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 05:39

Νιωθω

Ο τιτλος ειναι λαθος αλλα αυτο που νιωθω χωρις ουσιαστικο λογο ειναι οτι καποια στιγμη μπορει η σχεση μου με αυτη καποια μερα νιωθω οτι θα τελιωσει,δεν ξερω αν ειναι φοβος η προαισθημα, αλλα τελευταια τα βραδυα το σκεφτομαι, νομιζω οτι μου κρυβει πραματα, στο παρελθον μου ειχε πει ψεματα, και κοιμηθηκε με καποιον αλλο, το παλεψα για χρονια δεν της το ξαναεκανα κουβεντα το αφησα να το ξεχασουμε, αλλα ρε παιδια δε μπορω να πνιγω την οργη μου, για τα ψεματα ακομα μεσα μου καπου παει να βγει και το ξαναθαβω το πνιγω, θελω να το ξεπερασω αλλα ειναι πιο δυνατο απο μενα, εκεινη δε θελει να χωρισουμε και μαλλον ουτε και εγω, αλλα δε μπορω να ξαναεμπιστευτω αυτην την κοπελα, με τιποτα οσο και αν προσπαθω, ειπαμε να το αφησουμε πισω αλλα ωρες ωρες μου προκαλει θυμο αλλα δε θελω να τσακωθω βαρεθηκα δε μπορω ν αναγκασω τους αλλους να ειναι ειληκρινεις αλλα ακομα και ετσι δεν μπορω να την εμπιστευτω πια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης τόσο όσο συγχώρεσης. Εφόσον δεν μπορείς να συγχωρήσεις (εσύ θα το κρίνεις αυτό) δεν μπορείς και να εμπιστευτείς. Η αδυναμία συγχώρεσης σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι επιθυμία κάλυψης του φόβου μην ξαναπληγωθούμε. Και τελικά πληγωνόμαστε επειδή δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω κι είμαστε σε συνεχές loop. Σκέψου τα γιατί και πώς και αποφάσισε. Κι ενημέρωσέ την.
Ειλικρινά, να χωρίσεις. Για το καλό σου. Είναι προφανές οτι δεν είσαι ευτυχισμένος έτσι. Αν δε μπορείς να τη συγχωρέσεις (εγώ π.χ. σίγουρα δεν θα μπορούσα) τότε απλώς let go. Εσύ θα κρίνεις αν πραγματικά αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, και, ως τώρα τουλάχιστον, δεν της την έχεις δώσει πραγματικά.
Scroll to top icon