ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 14:55

Ποναω πολυ .αυτη η αγαπη.....

Γεια σας! Θέλω να ρωτησω υπάρχει αλλος ή αλλη που χωρισε Πρόσφατα και ακομα εχει ελπιδες οτι ο αλλος θα παρει τηλέφωνο? Ή θα επιδιωξει να τον δει ή να τον ακουσει?Ή μονο εγω ειμαι η χαζή της υποθεσης...ειναι αφαντος εδω και δυο βδομαδες που χωρισαμε τον ειπα να μην με ξαναενοχλησει γιατι νιωθω πολλά για αυτον και εφοσον απο επιλογη του χωρισαμε γιατι δεν με ηθελε αλλο όπως ειπε εγω αποστασιοποιηθηκα.Όμως δεν μπορω να τον ξεχασω, στριφογυρναει στο.μυαλο μου και σκεφτομαι οτι αν τον δω θα τρελαθω...τον λατρεύω ακομα αυτος Όμως με είχε απλα σαν τη καβαντζα του.χωρισαμε και εκοψε μαχαιρι και ως εκ τούτου φοβάμαι οτι μπορει να προχωρησε .τρελαινομαι τα βραδια που η απουσια του με κανει να σκέφτομαι οτι περναει κάπου αλλου καλα....που ειναι η αγαπη του αυτη που ελεγε Πώς εχει....με κραταγε στην αγκαλια του..θυμαμαι ομως πριν δυο.βδομαδες που ηταν η τελευταία μερα που βρεθηκαμε μου ειπε να αδιαφορησω...οτι σκεφτομαι μονο αυτον και δεν θελει..οτι ειμαι ιδια η μανα του και δεν θελουν οι αντρες μια σαν τη μανα τους...ενιωθα οτι ηθελε να φυγει...να το τελειωσουμε....να περιμένω , να επιδιώξω επικοινωνία ή θα πληγωθω περισσότερο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Να μην αναμένεις επικοινωνία.Κάποιος που σε παράτησε, σε άφησε πίσω του, ακόμα και να γυρίσει θα είναι για λάθος λόγους. Move forward, λίγος αυτοσεβασμός.
Δεν πρόκειται να επικοινωνήσει για τον εξής λόγο. Σε έχει ξεπεράσει καιρό πριν στο πει, αποστασιοποιήθηκε πριν από σενα. Ζήσε την φάση του πόνου, είναι και αυτό μέρος της όλης φάσης, και μετά πήγαινε παρακάτω. Θα ξαναερωτευτείς, μην φοβάσαι.
Δεν είσαι η μόνη "χαζή" της υπόθεσης. Κι εγώ έτσι είμαι. Όμως η περίπτωσή μου είναι διαφορετική, και δεν περιμένω πως θα επικοινωνήσει. Ώρες ώρες πονάω, τη σκέφτομαι, νιώθω πως μου λείπει, σκέφτομαι τι λάθη έκανα, τι πιστεύω πως στράβωσε το όλο θέμα και γενικά είμαι ψυχολογικά πεσμένος. Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να σε χωρίζουν. Αλλά δε μπορώ να σταθώ εκεί. Την αγαπάω, όμως δε θα αυτοκαταστραφώ. Ειλικρινά, να το τελειώσετε. Αν επιμείνεις, πάλι εκεί θα καταλήξετε. Απλώς με χειρότερο τρόπο. Και αν περιμένεις, μάλλον δε θα αλλάξει κάτι.
Scroll to top icon