Με τάσεις αυτοκτονίας ο Πιστόριους

Με τάσεις αυτοκτονίας ο Πιστόριους Facebook Twitter
9
Με τάσεις αυτοκτονίας ο Πιστόριους Facebook Twitter

Όπως εκμυστηρεύτηκε στο BBC, κοντινός οικογενειακός φίλος του Όσκαρ Πιστόριους, ο νοτιαφρικανός παραολυμπιονίκης βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, λόγω του θανάτου της συντρόφου του, Reeva Steenkamp, στις 14 Φεβρουαρίου.

Όπως αποκάλυψε ο Mike Azzie, ο αθλητής αναγκάστηκε να ξεπουλήσει την περιουσία του ώστε να μπορέσει να πληρώσει την εγγύηση που είχε ορίσει το δικαστήριο, για την αποφυλάκισή του.

Οι δικηγόροι του Πιστόριους προσπαθούν να μειώσουν το κόστος της εγγύησης, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να πουλήσει τα άλογα κούρσας που διέθετε.

Ο Azzie ανέφερε ότι ο αθλητής δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση στον τόνο της φωνής του, ενώ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, εκκρεμεί μία δίκη κατά του Πιστόριους, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη σύντροφό του, στις 14 Φεβρουαρίου.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το "τραυμάτισε θανάσιμα την σύντροφό του " έχω την εντύπωση ότι είναι λανθασμένο. Θα μπορούσε να προστεθεί ένα "εικάζεται" μπροστά[Απ. LIFO: Η εικασία αφορά το αν το έκανε επίτηδες ή κατά λάθος, όπως λέει ο ίδιος. Κι όχι για το γεγονός ότι την τραυμάτισε θανάσιμα.]
εκκρεμεί μία δίκη κατά του Πιστόριους, ο οποίος ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ* οτι τραυμάτισε θανάσιμα τη σύντροφό του. Το δικαστηριο δεν αποφανθηκε οτι ειναι ενοχος ακομα. Βασικες θεωριες δημσιογραφιας
γραφετε: ...ο οποίος [Πιστοριους] τραυμάτισε θανάσιμα τη σύντροφό του. Ουσιαστικα λετε οτι ειναι ενοχος ενω δν εχει αποφανθει ακομα κατι, το σωστο ειναι κατηγορειται οτι τραυμάτισε θανάσιμα τη σύντροφό του. Το οτι δεν το λετε περιφραστικα οτι ειναι ενοχος, δεν σημαινει οτι γραψατε σωστα τον επιλογο σας. Ασχετα με την προσωπικη σας γνωμη και τον Πιστοριους.