ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2017 | 18:39

Έναν έρωτα τρελό.

Σήμερα στο δρόμο πέτυχα μια φίλη μου φανερά συγχυσμένη με δάκρυα στα μάτια και οταν την ρώτησα γιατι κλαίει, η απαντησή της με έκανε να αναρωτηθώ πολλά και να γράψω αυτή την εξομολόγηση.Έκλαιγε λοιπόν επειδή χαιρέτησε τον φίλο της που είχε έρθει να τη δει για λίγες μέρες και επέστρεφε στην πόλη του. Παρόλο που αυτοί οι άνθρωποι θα ξανασυναντηθούν σε λίγους μήνες (θέλω να πιστεύω), εκείνη ήταν πολύ αναστατωμένη.Τότε έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της και σκέφτηκα ότι εγώ, ακόμα και για τον μεγαλύτερο έρωτά μου που ισχυρίζομαι πως έχω, δεν θα εβαζα τα κλάματα εφόσον ήξερα ότι δεν είναι το τελευταίο μας αντίο. Έτσι μπήκα σε σκέψεις ότι ίσως να μην εχω νιώσει ακόμα τοσο δυνατά, να μην έχω βρει τον άνθρωπο που δεν θα αντέχω λεπτό μακριά του. Ίσως αυτό που λείπει από τη ζωή μου, ένα αμοιβαίο συναίσθημα, τόσο δυνατό που να μην χωρά και να ξεχειλίζει απ' τα δυο μου μάτια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ό,τι λέει η jasmine συν το να μη συγκρίνεις πώς αντιδρούν άλλοι άνθρωποι σε χ καταστάσεις με το πώς αντιδράς και εσύ. Ποτέ δύο καταστάσεις δεν είναι απόλυτα όμοιες γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι απόλυτα όμοιοι. Ο καθένας μας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και μόνο εμείς ξέρουμε πώς νιώθουμε.
Scroll to top icon