ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2017 | 19:46

μαθησιακες δυσκολιες

εχω δυσλεξια, και αν και με τα χρονια βελτιωνομαι σε πολλα σε αυτον τον τομέα, τον τελευταιο καιρο με έχει πιασει κατι και που ποτέ ξανά στο παρελθον δεν το ειχα αισθανθει, φοβαμαι, πως κάθε φωρα που θα πρέπει να διαβασω κατι μπροστα σε κοσμο θα αρχισω να τραβλιζω, και αν γράψω κατι όσο και αν προσεχω αυτο που θα γραψω θα διχνει γεματο λαθη, ειμαι πολυ συνηδιτοποιημενος με το γεγονος του οτι ειμαι δυσλεκτικός, το προβλημα μου ειναι πως να κανω τους ανθρωπους που συναναστρεφομαι να το συνηδιτοποιησουν, γιατί καθε φωρα που τους το εξηγω με αμφισβητούν, ενω εχω χαρτι απο το κεδδυ απ' το 2002..
2
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρω γελοιο να μην σε παιρνει καποιος στα σοβαρα επειδη εχεις δυσλεξια. Όποτε καταλαβαινεις οτι συμβαινει κατι τετοιο, να απομακρυνεσαι γιατι τετοια ατομα δεν αξιζουν τον χρονο σου.Αλμπερτ Αινσταιν, Παμπλο Πικασο, Μπιλ Γκειτς, Τζον Λενον ειναι λιγοι απο τους αρκετους διασημους με δυσλεξια και μια χαρα τα καταφεραν.
Scroll to top icon