ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2013 | 02:07

πρωτο ραντεβού

σημερα βγηκαμε για πρωτη φορα!!!τον γνώρισα σε κλαμπ,γίναμε φιλοι στο φβ και σημερα βγηκαμε ραντεβου...Δεν ξερω ομως αν πηγε καλα...ειμαι υπερβολικά ντροπαλή και κατάλαβε οτι ντρεπομουν...η συζήτηση ηταν καλη,χωρις κενα,δεν πηγαμε καθολου ομως στο πιο προσωπικο...και επισης ακουστε βλακεια...με το που παρκαρει το αμαξι κατω απ το σπιτι μου,ανοιγω αμεσως την πορτα,λεω ενα 'γεια τα λεμε' κ εφυγα....ουτε καν τον φίλησα σταυροτα!!!!ενω μ αρεσει υπερβολικά,θα νομίζει λογικά οτι δεν ενδιαφέρομαι :( καμιά ιδεα για το πως να συνεχίσω ???
11
 
 
 
 
σχόλια
Μη σε ενδιαφέρει ποτέ πως πήρε ο άντρας τη συμπεριφορά σου. Εσύ κάνεις το παιχνίδι, αυτός ακολουθεί και θα σου κάτσει αν θέλει και αν αξίζει. Αυτοπεποίθηση να έχεις επίσης. Αφού βγήκε ραντεβού μαζί σου ο κούκλος ο μπαρμαν, μη μασάς, σημαίνει ότι μετράς ;) Κάνε ότι σου βγαίνει και μη το σκέφτεσαι πολύ μετά. Και να μη ζητάς τη γνώμη του καθένα, αν ήξερε τι να κάνεις, ο κόσμος θα ήταν αλλιώς..
Aκου και κάποιον έμπειρο.Οι μικρολεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. ΑΝ ο άνθρωπος σε γουστάρει, θα ξαναβγείτε και θα ξαναβγείτε και θαχεις όλο το χρόνο για να εκφραστείς. Αν ο τύπος θέλει έναν πήδο και δεν του'κατσες αμέσως, δεν θα ξαναεμφανιστεί. Απλά πράγματα.
Ρε, τί του λέτε του ανήλικου;;; Κι εσύ τζουτζούκα, πού πας να ρωτήσεις, τους υπέρτατους κάφρους;;!!Με τη μανούλα σου τα λέτε αυτά τα γκομενικά, ή όχι; Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις.
ξέρω 'γω, να πας στο διάολο, που βγήκες 'πρώτο ραντεβού' και τα πράματα πήγαν εντάξει και μετά μας τα πρήζεις για το τί να κάνεις; μερικοί από μας έχουμε χρόνια να βγούμε 'πρώτο ραντεβού' και το παλεύουμε ακόμα κι αν τα πράματα παν πολύ πιό σκατά γιατί δεν παίζει να ξαναπροκύψει σύντομα.
Scroll to top icon