ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2017 | 01:59

6πμ. Ξημέρωσε.

Όχι, σήμερα δε τα πήγα καλά. Έβγαλα αρκετές βλεφαρίδες και πολύ περισσότερα φρυδια. Δε θα επιρριψω τις ευθύνες στο άγχος μου - είναι μόνιμο άλλωστε. Ευθύνεται η χαλαρότητα του χαρακτήρα μου. Πήρα μια απόφαση και θα την πάω μέχρι τέλους. Υ.Γ. 1 Δε το βάζω κάτω. Παιδιά, μην απογοητευεστε. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία. Υ.Γ. 2 Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Έτυχε σήμερα που θέλησα να βγάλω περισσότερο να σκέφτηκα εσάς που,αν και δε σας ξέρω, είναι σα να έχω μια "ευθύνη" απέναντί σας. Θέλω να σας βγάλω ασπροπροσωπους. Το κορίτσι με τη τριχοτιλλομανια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου καλημέρα!Μην το βάζεις κάτω, είσαι ακόμα στην αρχή. Έχω παρόμοια εμπειρία με θέματα ανορεξίας, που είναι το ίδιο δύσκολα να το ξεπεράσεις. Τα κατάφερα όμως. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Θα πέσεις πολλές φορές σε εμπόδια και θα υπάρξουν και πισωγυρίσματα. Το θέμα όμως είναι να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις. Και τη δύναμη να σηκωθείς σου τη δίνει η θέλησή σου να συνέλθεις.Αλήθεια, έχεις πάει σε γιατρό; Εγώ άρχισα να κάνω βήματα μπροστά όταν πήγα σε ψυχίατρο. Όλα τα άλλα δε βοηθούσαν.
Ευθύνη έχεις μόνο απέναντι στον εαυτό σου. Πρέπει να του δείξεις ότι τον αγαπάς! Θα χαρώ πολύ αύριο να δω ότι όλα ήταν καλύτερα για σένα! Στο εύχομαι απ την καρδιά μου.
Scroll to top icon