Ζευγάρι Βρετανών κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι και το μετέδιδε μέσω live streaming - Τους κατέδωσε παιδόφιλη

Ζευγάρι Βρετανών κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι και το μετέδιδε μέσω live streaming - Τους κατέδωσε παιδόφιλη Facebook Twitter
Η 34χρονη Sarah Gotham και ο 36χρονος Craig Forbes.
3

Ζευγάρι από τη Βρετανία νάρκωσε και στη συνέχεια κακοποίησε ένα κοριτσάκι κάτω των 13 ετών για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις μιας παιδόφιλης μέσω Skype.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρα μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2012 και του Μαρτίου του 2013.

Το ζευγάρι, η 34χρονη Sarah Gotham και ο 36χρονος Craig Forbes, ήρθαν σε επικοινωνία μέσω Omegle (ένα ιντερνετικό chat room) με την 42χρονη Αμερικανίδα Kori Ellis.

Οι τρεις τους κανόνισαν την οικονομική ανταμοιβή και άλλες λεπτομέρειες της «συναλλαγής» τους και κατόπιν κακοποίησαν ερωτικά το παιδί αρκετές φορές, στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο στην Ellis.

Ωστόσο, η τελευταία συνελήφθη τον Απρίλιο του 2015 στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια μίας επιχείρησης του FBI. Ομολόγησε ότι ήταν παιδόφιλη καθώς και πως επικοινωνούσε διαδικτυακά με άλλους, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Η ίδια συμφώνησε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς με αντάλλαγμα τη μείωση της ποινής της και αποκάλυψε τόσο τα ονόματα του ζευγαριού όσο και τη μεταξύ τους συμφωνία.

Μάλιστα, σε μία ασυνήθιστη κίνηση, τέσσερις πράκτορες του FBI ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για να δώσουν αυτοπροσώπως τα στοιχεία σε βρετανικό δικαστήριο.

Η Gotham καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και ο Forbes σε οκτώ.

Με πληροφορίες από BBC και Guardian

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM