ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2017 | 16:49

Ανόητες αγάπες.

Σήμερα το πρωί η ζωη τα έφερε έτσι που να μαθω οτι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι μαζί με κάποια και περιμένει το παιδί του. Έχουμε χωρίσει πριν 5 χρόνια. Για την ακρίβεια, με παράτησε απο τη μια στιγμή στην αλλη με ενα μήνυμα. "Άνθρωπος" 40 χρονών, μορφωμένος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχαιρε σεβασμού σε όλη την τοπική κοινωνία, θεωρουσα οτι ηταν σοβαρό άτομο. Και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα εκανε σχέδια για την επισημοποίηση της σχέσης μας. Κι εγω ομως ημουν 25 χρονών, αποκατεστημενη κι ανεξαρτητη επαγγελματικα χωρις να παρακαλεσω κανενα, ξεκινωντας απο το μηδέν, αντικειμενικα εμφανισιμη και με αρκετες επιλογές ως προς τις κατακτήσεις. Στην αρχη ειχε επιμείνει πολυ έντονα, και τελικα με κέρδισε ο τρόπος του.Με αυτο τον άνθρωπο εζησα εναν τρελο έρωτα. Κινηματογραφικο. Σαν κεραυνο. Χωρις χαπι εντ όμως. Δυο χρόνια αφου με παράτησε, μου έστειλε ενα μειλ δήθεν αν ειμαι καλά. Δεν του απαντησα ποτέ. Κι ας τρελαινομουν.Κάποια στιγμή θα προχωρήσω τη ζωη μου. Το ξερω και ηδη το επιδιωκω, απλα κινουμαι πιο προσεκτικά πλεον. Στην τελική, μονο αν βρω εναν πραγματικο ΆΝΘΡΩΠΟ θα ξανακανω σχέση. Με μακακες δεν θελω παρε δωσε.Απλα, ρε γαμωτο, πονάει... αυτο που έμαθα σήμερα... ειδικα οσο μου έρχονται στο μυαλο τα λόγια που μου έλεγε, οτι ηθελε να κανει τοσο βαθυ ερωτα μαζι μου που να δημιουργήσει ζωη, παιδιά. Κι εγω το χαζοερωτευμενο και τυφλωμένο απο έρωτα, τα πίστευα.Λόγια, λόγια, λόγια... Λογια ψεύτικα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Πέρασα έναν φρέσκο χωρισμό πρόσφατα. Ενώ μου έλεγε ότι με αγαπάει και είμαι η μοναδική, είχε αρραβωνιαστικιά, παράλληλα, και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Πότε δεν εξηγήθηκε και πότε δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Ακόμα λιώνω για αυτόν και ακόμα πονάω. Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου. Είναι και ο εγωισμός που έχει θιχτεί για τα καλά.
Σε ποναει που σου φερθηκε ετσι, να χαιρεσαι ομως που δεν σου εμελλε εσενα να παντρευτεις τετοιον ανθρωπο.Προχωρα την ζωη σου, αυτος ηταν μια κακη εμπειρια.
Πραγματικά τώρα, αν η σχεση ειχε διαρκέσει λιγότερο απο 5χρόνια, πρέπει να το δεις. Κατανοώ ότι κάποιες σχέσεις μας στιγματίζουν , αλλά το να σκέφτεσαι ακόμα ίσως είναι λίγο υπερβολικο.
Όσο και μεγάλος και κινηματογραφικός να ήταν ο έρωτας και ειδικά με αυτό το ΜΗ κινηματογραφικό end θεωρώ υπερβολή να κάθεσαι να σκάς ακόμη ...Το γιατί εκείνη και όχι εγώ (όσον αφορα το γαμο/παιδί ) δεν θα μπορέσει να εξηγηθεί ποτέ λογικά ..Τα χρόνια πέρασαν αυτός προχώρησε και εσύ κάθεσαι και βασανίζεσαι με το φάντασμά του ..Το ότι ήταν αυτός έτσι δεν σημαίνει ότι θα είναι και άλλοι ,η ζωή προχωράει και εσύ μένεις πίσω ...Όποιος και να ήταν ότι και να έζησες μαζί του δεν αξίζει τον κόπο να χάνεις τον χρόνο σου πλέον .
Τα καλά κορίτσια δεν θυμώνουν, δεν ξεφεύγουν και μόνο λυπούνται. Αυτό στο βάθος προκαλεί οργή για τον ίδιο τους τον εαυτό. Εγώ πάντως άμα θέλει, τραβάω βιντεάκι όταν του πετάει στη μάπα τη βαφή. Αυτός έξαλλος και φοβούμενος μη γίνει ρόμπα φοβάται μη κυκλοφορήσει σε κανένα σάιτ κι εκείνη έστω κι αργοπορημένα έχει εκτονώσει τ' αρνητικά συναισθήματα με πράξεις. Έστω κι ανώριμες και γελοίες. :)
Πέρα του ότι τα λες πολύ ωραία και γέλασα πολύ ,εγώ συνεχίζω να λέω να μην ασχοληθεί..Αυτός κάνει τη ζωουλα του μια χαρά ,εκείνη ταλαιπωρείται ..μακρυά και αγαπημένοι που λένε ..
Τι παιδιά θα βγουν από κάτι τέτοιους, απορώ εγώ...Μην θεωρείς όμως οτι ο πρώην περνάει ιδανικά, σε καμία περίπτωση. Ακόμη και σε νέα σχέση και με παιδί εν όψει. Η κουτσουκελα ειναι το ναρκωτικό κάτι τέτοιων τύπων, οπότε και η νέα του αγαπημένη πιθανόν να βρει κι αυτη κανενα sms κάποια μερα τυπου "αναγνωρισα το παιδι, παστίτσιο αφησε η μάνα μου στο ψυγείο, εγω φευγω μονιμα για Άμπου Ντάμπι".
Ε ναι! Στην τελική ας ρίξει μη τοξική βαφή στον ίδιο ή έστω στ' αμάξι του (κάπου χωρίς κάμερες) να ξεδώσει. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτό το ότι ο άλλος σε πόνεσε κι εκείνος μήτε γάτα μήτε ζημιά χτυπάει άσχημα στον εγωισμό και το τσαλαπάτημα. Δεν χρειάζεται υπερβολική καλοσύνη.
Scroll to top icon