ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2017 | 16:49

Πολυ απλα τα πραγματα...

Στα ερωτικα,ο καθενας διαμορφωνει τα γουστα του αναλογα με την δικη του εξωτερικη εμφανιση!Δηλαδη:Αν μια κοπελα/γυναικα εχει ομορφη εμφανιση,δεν υπαρχει περιπτωση να μην της αρεσουν οι αντρες που γυμναζονται,που περιποιουνται τον εαυτο τους.Να τους απωθει αυτο το στυλ αποκλειεται.Στον αντιποδα,μια κοπελα/γυναικα μετριας εμφανισης,ή καποια με περιττα κιλα κλπ.,θα ελκυεται απο μετριους,απο αντρες με περιττα κιλα και δεν θα της αρεσουν οι ομορφοι και γυμνασμενοι καθως θα τους βρισκουν απωθητικους,και θα νιωθουν ανασφαλεις διπλα τους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Λάθος λοιπόν. Μπορείς να το θέσεις ως εξής αν θες λοιπόν να γενικεύσεις. Ο επιφανειακός, θα εντυπωσιαστεί από την επιφάνεια. Ο ουσιαστικός από την ουσία. Μια παροιμία λέει, ο Α ψάχνει Α και ο Β ψάχνει Γ. Αλλά είναι τόσο γενικός ο τρόπος που το έθεσες.... ο καθένας ψάχνει αυτό που τον ικανοποιεί. Η εμφάνιση, μόρφωση, επίπεδο, είναι συνθήκες αν την περίπτωση.
Άκυρη τελείως εξομολόγηση. Πιστεύω ότι ενίοτε τα ''μέτρια'' άτομα έχουν πολύ πιο αυξημένες απαιτήσεις και έλλειψη αυτογνωσίας συγκριτικά με αξιόλογους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα, εσωτερικά και εξωτερικά.
Scroll to top icon