ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2017 | 11:45

Καλημέρα

είναι σωστό όταν έχει κανείς σχέση μέσω διαδικτύου να βρεθεί με άλλο πρόσωπο; Είμαι με κάποιον μαζί, θα συναντηθούμε πρώτη φορά σε δυο εβδομάδες. Μιλάμε τρεις μήνες και είμαστε ερωτευμένοι. Αυτός μένει στην Αγγλία δουλεύει πολύ και για αυτό δεν έχουμε βρεθεί ακόμη. Είναι κάποιος εδώ στην πόλη μου που μου ζητάει να βγούμε. Μου αρέσει πολύ και θέλω να δεχτώ. Φυσικά δεν θα το πω στον άλλον. Εσείς τι θα κάνατε; Η κολλητή μου λέει το πιθανότερο και το αγόρι μου βγαίνει με άλλες, και πως η σχέση μέσω διαδικτύου δεν είναι κανονική σχέση πριν βρεθείς με τον άλλον. Ότι αν γίνει κάτι με αυτόν που είναι εδώ πριν συναντήσω το αγόρι μου αυτό δεν είναι απιστία. Σε αυτόν που είναι εδώ του είπα πως έχω αγόρι και δεν τον πειράζει. Αλλά αν γίνει καμία στραβή και το μάθει ο άλλος; Δεν θα μου το συγχωρέσει το ξέρω. Είμαστε 30 φεύγα οι ηλικίες μας.
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλός και ο έρωτας αλλά αν δεν υπάρχει και σεξάκι... ε; Όταν λες 30+ χρονών, τα μετράς σε σκυλίσια χρόνια; Μόνο έτσι εξηγείται Στο διά ταύτα. Όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις και πως είναι οι σχέσεις και πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι μέσα σε αυτές.
Πως γινετε να εισαι ερωτευμενη με καποιον που στην ουσια δεν εχες γνωρισει ποτε;Σου πλασαρει μια εικονα (που μπορει να ανταποκρινεται και στην πραγματικοτητα), αλλα κοπελα μου δεν τον ξερεις και δεν σε ξερει. Αυτο το πραγμα σχεση δεν ειναι κατ'εμε. Επισης, οπως ειπε η Λεμόνι (το), τι σοι ερωτας ειναι αυτος αφου ψαχνεσαι και αλλου;Oντως, ωριμοτητα μηδεν.
Στην αρχή νόμιζα οτι είσασταν 15, όταν είπες οτι δουλευει 18-20 αλλά 30;;; Χωρις να θέλω να σε προσβάλλω έχετε ωριμότητα 15 χρονων. Μιλάς 3 μήνες με κάποιον χωρίς να έχετε βρεθεί και θεωρείς οτι έχετε σχέση; Αν είχες υπάρξει σε σχέση τότε ξέρεις οτι η προσωπική επαφή, τουλάχιστον αρχικά, είναι απαραίτητη. Τωρα στο προκείμενο, έχετε συζητήσει τι είδους σχέση έχετε; (ανοιχτή, αποκλειστική;) Ξεκαθάρισε αυτό πρώτα και μετά αν σου αρέσει ο άλλος (ξέρει οτι έχεις σχέση και δεν τον πειράζει...ίσως σε θέλει μόνο για ξεπέτα) τότε βγες μαζί του.
Ποιο "αγόρι" μωρέ ηλικίες 30+; 'Ελεγα οτι θα είστε 17-20. Μα είναι ερώτηση αυτή, και βέβαια ΔΕΝ είναι σχέση από τη στιγμή που δεν έχετε βρεθεί ποτέ!'Αμα είπες και στον άλλον αυτή τη μπαρούφα "3μήνες σχέση μόνο από νετ", 30χρονών άνθρωπος θα σκέφτηκε να κάνει υπομονή με την αφέλειά σου, να πάρει αυτό που θέλει και να φύγει. Τι είχε τι έχασε.Επίσης όταν είσαι αληθινά ερωτευμένη δεν έχεις μάτια να τσεκάρεις γύρω γύρω.
Ότι αν γίνει κάτι με αυτόν που είναι εδώ πριν συναντήσω το αγόρι μου αυτό δεν είναι απιστία. Πηγή: www.lifo.gr καιΑλλά αν γίνει καμία στραβή και το μάθει ο άλλος; Δεν θα μου το συγχωρέσει το ξέρω. Πηγή: www.lifo.gr30φεύγα είπαμε οι ηλικίες, ε; Μάλιστα...
Scroll to top icon