ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2017 | 18:13

Κατάθλιψη σε εφηβική ηλικία

Ήμουν ένα χαρούμενο κορίτσι,είχα παρέες και περνούσα καλά ώσπου τον συνάντησα. Ήμουν 15 και εκείνος 17. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τη ζωή μου με εκείνον. Μετά από ένα μήνα γνωριμίας,ήταν εκεί,μου κρατούσε το χέρι και μου έδειχνε πόσο όμορφη είναι η ζωή. Ήταν 5 Νοεμβρίου όταν είπα εκείνο το 'ναι!' χωρίς καμία αμφιβολία.Ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Κάθε μέρα που περνούσε με έκανε να τον αγαπάω όλο και περισσότερο. Περνούσε ο καιρός και η αγάπη μας μεγάλωνε. Ζούσα τον έρωτα που από μικρή ονειρευόμουν,ρομαντικά δείπνα και τριαντάφυλλα. Αλλά μετά από λίγο κατάλαβα ότι ένα παγκάκι,λίγη μουσική και εκείνος ήταν αρκετό. Περάσαμε μαζί τις βροχερές μέρες του Χειμώνα και την αλλαγή του χρόνου. Μας βρήκαν μαζί και οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. Όμως δεν ήταν όπως παλιά. Άρχισε να μου συμπεριφέρεται τόσο άσχημα. Με έβρισε πάνω από 2 φορές κι εγώ εκεί να τον συγχωρώ και να σκέφτομαι ότι μου αξίζουν και χειρότερα. Αλλά όταν βρισκόμασταν ήταν πάλι όλα όμορφα. Δεν μπορούσα να τον αφήσω. Αυτά τα μπλε του μάτια ήταν όλη μου η ζωή. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε,το έβλεπα. Είχαν περάσει ήδη 10 μήνες. Θυμάμαι η τελευταία μας συνάντηση ήταν η καλύτερη. Ήμασταν στο συγκεκριμένο παγκάκι και μου τραγουδούσε ένα τραγούδι ενώ με είχε αγκαλιά. Και μετά γύρισε και μου είπε πως με αγαπάει.Ύστερα από μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν νιώθει όπως παλιά και με άφησε χωρίς μια εξήγηση ένα γιατί. Έχουν περάσει μόνο 2 μήνες από τότε και είναι ήδη σε άλλη αγκαλιά. Αύριο θα κλείναμε ένα χρόνο μαζί,αγκαλιά,και τώρα θα το γιορτάσω μόνη μου με δάκρυα στα μάτια. Δεν θα σε συγχωρέσω ποτέ για ότι με έκανες να νιώσω αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που μου πρόσφερες. Ακόμα σε αγαπάω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Όμορφη κοπέλα :-), άστο να φύγει... είναι οι γνωστοί «άντρες πυροτέχνημα»... υπάρχουν και σε γυναικεία έκδοση... η καλύτερη μου φίλη βρέθηκε στον δρόμο ενός τέτοιου. Την αγαπάω σαν αδερφή και τον τύπο αν την ξαναπλησιάσει σκέφτομαι να αφήσω κάθε πολιτισμένο ίχνος μέσα μου σε προσωρινή παράληση και να του δείξω πώς 50 κιλά μπορούν να αποτελέσουν λόγος ανησυχίας περί της σωματικής του ακεραιότητας! (Θα του κλ&@ω και μια δεντροστοιχία... αλλά λέμε τώρα). Έπεσε σε κατάθληψη δέκα ολόκληρα χρόνια. Πήγαμε να την χάσουμε.... τώρα είναι μαζί με τον πιο απίστευτο άντρα που υπάρχει... τα άφησε όλα πίσω της! Άστο να πάει το πυροτέχνημα. Απλά έχουν καλούς τρόπους! Ίσως πολύ καλούς. Αλλά είναι μόνο για ένα «ουάου» και μετά γεια σας!
Αρχικά τι εννοείς έρωτας της ζωής σου, και τι εννοείς όταν λες ότι αγαπιέστε; Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει αγάπη, μη σου πω ούτε και έρωτας. Όσα αισθάνεσαι είναι ενθουσιασμός σε συνδυασμό με μπόλικες ορμόνες.
Scroll to top icon