ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 17:07

Τελευταία σκέφτομαι

το άσπρο, το μαύρο και το γκρι -αυτή την παράξενη, ενδιάμεση ζώνη που τις πιο πολλές φορές κρύβει την αλήθεια.Μάλλον δεν υπάρχει απόλυτο. Στις λέξεις μπορεί να υπάρχει, στις πράξεις όμως όχι. Και οι πράξεις είναι η ουσία.
2
 
 
 
 
σχόλια
το τρισδιάστατο εξ. Κρύβει μια μεγάλη αλήθεια αλλά πρόσεξε είναι σχετικό. Η προσέγγιση σου με εξέπληξε δεν το περίμενα.αλλά μπράβο σου.
Ο λόγος έχει δύναμη αυτών που η πράξη τους ακολουθεί το λόγο. Τό πρόβλημα λοιπόν δεν θέλει ανάλυση· είναι θέμα απλής συνέπειας, βαθιάς υπευθυνότητας, ειλικρίνειας και ανθρωπιάς.Μακάριοι οι άνθρωποι που μπόρεσαν να μιλήσουν ανθρώπινα με τη γλώσσα,σας της κίνησης και της πράξης.Αυτοί που δεν είπαν μόνο σ´αγαπώ ,μ´ανοίξανε την αγκαλιά διάπλατα·δεν είπανε θέλω,αλλά βουτηχτήκανε στον ιδρώτα, απλώσανε το χέρι.Καταξιωμένοι μέσα στα χρόνια γιατί κάνανε το λόγο πράξη και έχουν κάθε δικαίωμα να μετατρέψουν πάλι τη λάσπη σε πνεύμα, αφού χόρτασε ύλη το μάτι και η καρδιά.
Scroll to top icon