ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2017 | 14:14

Για εσενα

Καραβαν. Σε ευχαριστώ για όλα αυτα που καθισες και εγραψες. Ηταν ενα δυνατό χαστούκι που μου χρειαζοταν. Διαβασες το χαρακτηρα μου απο αυτα που εγραψα. Για τον ένα ή τον αλλο λογο, ετσι περιπου ειμαι, λιγο ντροπαλη, λιγο καθως πρεπει (αλλά οχι και στην εφηβεια). Πολλες φορές ομως δε μου συγχωρώ αυτη μου τη δειλια. Θελω να τολμω κι ας πονεσω. Οσο για εκεινον θα μαθω αμεσα αν ενδιαφέρεται που αυτο πιστεύω, αλλα δεν κανει κινηση γιατι τον αποφεύγω. Θα τα δω και θα τα διαβασω αυτα που προτείνεις. Θα θυμάμαι τα λογια σου. Να εισαι καλα και εύχομαι να παλευεις και να τα καταφέρνεις παντα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Η Καραβαν' ειναι μια κατηγορια απο μονη της..Θα μπορουσα να γραψω πολλα επιθετα που την χαρακτηριζουν αλλα θα ξεχασω κ πολλα...Εκεινο που μου αρεσει πολυ, ειναι οτι μου βγαζει μια αυθεντικοτητα κ ειναι απο τους σχολιαστες που εκτιμω γτ ειναι ανοιχτη στο διαλογο χωρις να το παιζει πνευμα αντιλογιας..Δεν επιβαλλει την γνωμη της-αν κ θα μπορουσε μιας κ τα επιχειρηματα της ,ειθισται να ειναι ατρανταχτα-κ εχει ευγενεια..Επισης ειναι πολυδιαστατη κ καθολου μονοχνωτη κ προσαρμοζεται ευκολα σε χαρακτηρες κ περιστασεις..(Ειναι ενας γλυκος χαμαιλεων...χεχε)Τα σχολια της με εχουν βοηθησει αρκετα χωρις καν να την ρωτησω για κατι...Σιγουρα ειναι τυχεροι οσοι συναναστρεφονται μαζι της...(Δεν γραφω αλλα γιατι θα θεωρηθει γλειψιμο)Υ.Γ Πριν 4-5 μερες ειχε κ μια αλλη ευχαριστηρια εξομολογηση για την Καραβαν'.Δεν ξερω αν εισαι η ιδια κοπελα αλλα θα παρακαλουσα την Καραβαν' να συνεχιζει να σχολιαζει γιατι καθως φαινεται κανει κοινωνικο εργο..;-)
Και είναι κρίμα να βλέπεις αρνητικές σε μια τέτοια εξομολόγηση,καθώς και στο σχόλιο του fabinas και στα δικά μας φαντάζομαι-οσονούπω...Το γεγονός ότι μια κοπέλα βρήκε βοήθεια,μέσα από ένα σχόλιο εδώ σε αυτήν τη στήλη,αποτελεί ευχάριστη είδηση για όλη την lifoπαρέα,εκτός από τη χαρά που προκάλεσε στην Καραβαν'...Μακάρι να βρίσκει χρόνο να σχολιάζει συχνότερα...Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να της εκφράσω,εκτός στήλης,την εκτίμησή μου,χωρίς να"υποστούμε"την μαυρισμένη υπερέκθεση που συνοδεύει τέτοιες συμπεριφορές... :)
Όσοι έχουμε μερικές εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες σχόλια εδώ μέσα,έχουμε κατά καιρούς διαφωνήσει με κάποιους,προκαλέσει κάποιους άλλους,έχουμε"τσούξει"εξομολογούμενους και έχουμε παγιώσει κάποιες αντιπάθειες-ακόμα και θετικά χαρακτηριστικα όπως η ευγένεια,η οξυδέρκεια,η καλλιέργεια πνεύματος,το χιούμορ(εντάξει,αυτό είναι υποκειμενικό),απωθούν αρκετούς σχολιαστές ή "σιωπηλούς μάρτυρες"της στήλης...Το να εκτιμάς κάποιον,δε σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείς απόλυτα σε όλα μαζί του...Τέλος πάντων,εδώ μέσα δεν παρατηρείται κάτι αλλιώτικο από ότι συμβαίνει στην έξω αρένα...
Eγώ σε ευχαριστώ που έγραψες καινούργια εξομολόγηση για να απαντήσεις και για τον καλοπροαίρετο τρόπο που απάντησες. Χαίρομαι που έκανα ένα μικρούτσικο καλό λοιπόν σήμερα. Και θα χαρώ ακόμα περισσότερο να κάνεις την πρώτη κίνηση (ΟΠΟΙΟ αποτέλεσμα κι αν θα έχει). Γιατί θα σημαίνει ότι βγήκες από το comfort zone σου κι είναι γενναίο πράγμα να βγαίνουμε από το comfort zone μας κι αξίζει συγχαρητηρίων. Σου εύχομαι να είναι αμοιβαίο και να ζήσετε κάτι γνήσιο. @fabinas μ' έχεις κάνει να γίνω πατζάρι μεγάλη γυναίκα πράγμα. :)
Scroll to top icon