ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2017 | 11:21

Χιούμορ.

Δεν μπορώ να κατάλαβω, γιατί το χιούμορ θεωρείται ως επι τον πλείστον αντρικο χαρακτηριστικό. Δηλαδή, άντρας κάνει αστεία- γυναίκα γελάει. Σαν κοπέλα με ιδιαίτερα θηλυκή ψυχοσύνθεση, ο τρόπος που μου βγαίνει πιο ανετα να σχετίζομαι με τους άλλους, είναι κάνοντας αστεία και πειράζοντας τους. Λατρεύω να κάνω τους άλλους να γελάνε και να με κάνουν να γελάω. Πχ στην σχέση μου, εγώ είμαι που κάνω τα αστεία και τα χαζά και το αγόρι μου είναι ο ώριμος τυπος που προσπαθεί να μένει σοβαρός.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, αυτό που λες δεν είναι κανόνας. Μπορεί να ταιριάζεις στο χιούμορ με τους άντρες που συνήθως έχουν κάφρικο χιούμορ και το εκφράζουν πιο εύκολα, ενώ οι γυναίκες είναι κάπως πιο μαζεμένες στο να πουν κάτι κάφρικο.Α και btw η ωριμότητα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις πλάκες ή αστεία. Μπορεί ο σύντροφός σου να είναι πιο βαρύς και ασήκωτος, όμως όχι και απαραίτητα ώριμος.Πάντως όσοι άνθρωποι είναι στην ζωή μου-άντρες και γυναίκες-έχουν πολύ χιούμορ και το θεωρούν βασικό κριτήριο τις σχέσεις, είτε φιλικές, είτε ερωτικές.
Scroll to top icon