ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2017 | 11:58

Ιωσεις

Βρε παιδια καμια ιδεα;δουλευω με παιδια και καθε 2η εβδομαδα ειμαι αρρωστη. Προσπαθω να τα μαθω να μη φτερνιζονται και βηχουν χωρις χερακι ή αγκωνα και κυριως οχι πανω στους αλλους.. αλλα και παλι. Κλειστος χωρος και 10 παιδια..τι να κανω; παιρνω βιταμινες,πλενω συνεχεια χερια αλλα δε μπορω..εχω εξαντληθει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο μόνος τρόπος να σωθείς είναι να μην επιτρέπονται τα άρρωστα να έρχονται αλλά κανένας γονιός δεν ακούει... Άσε έκανα κ εγώ μάθημα δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αρρώσταινα , το μόνο που με έσωσε κάπως ήταν το τζίντζερ , βάλε τζίντζερ σε μίξερ ,κάνε το κομμάτια κ μια δύο κουταλιές σε κούπα ζεστό νερό
Επειδή κόλλουσα πάρα πολύ και ήμουν άρρωστη επί της ουσίας κάτι χρονάκια, είδα θετική διαφορά όταν άρχισα να παίρνω βιταμίνες προληπτικά γιατί αλλιώς ένιωθα εξαντλημένη φουλ. Τώρα στην παρούσα φάση που είσαι, είναι σχεδόν ανέφικτο να μην έρθεις σ' επαφή με τα παιδιά αλλά προσπαθείστε να βγαίνετε έστω και λίγο στην αυλή- αν το τμήμα δεν είναι βρεφικό- ν' αερίζεται κι ο χώρος. Πλένετε χέρια συχνά και καλά ( βρες τραγουδάκι ; βρες τεχνική; κοιτάτε το νερό πως πέφτει ; Τα πάντα είναι υλικό για μάθηση και παιχνίδι.) καθαρίζετε καλά τις επιφάνειες και μαζί με τα παιδιά( πολλές φορές τις εντολές τις δίνει και μια κούκλα, μια καλτσόκουκλα μπορεί να φτερνίζεται και να πρέπει να φυσήξει τη μυτούλα της). Θα μου πεις άλλο ρώτησες, αλλά η πλήρης αποφυγή ιώσεων είναι σχεδόν ανέφικτη αλλά μπορεί να υπάρχει παραπάνω απήχηση σε θέματα υγιεινής αν κι εμείς τα κάνουμε με θετικό πρόθεμα και με πολλή φαντασία. Υ.Γ. 1 Καλό είναι οι γονείς ν' αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι να μη φέρνουν τα παιδιά που είναι άρρωστα στον χώρο. Σ' αυτούς μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι σημαντικό για το παιδί τους, τους ίδιους αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Υ.Γ.2. Αν δεν υπάρχει τρόπος να βγείτε έξω, κάνει καλό ν' αλλάζετε έστω χώρο κι ο σωστός αερισμός. Αυτό επίσης, αποφορτίζει και μας κάνει όλους πιο δεκτικούς! Υ.Γ.3 Περαστικά και σύντομα!
Μία απ τα ίδια και γω ,το πρώτο χρόνο που δουλεψα σε παιδικό σταθμό ,ήμουν , κυριολεκτικά,ένα χρόνο άρρωστη,μεγαλη ταλαιπωρία !!Τώρα το έχω περιορίσει στην 1 φορά το μήνα !Αλλά με τόσα μικρόβια που υπάρχουν και να βάλουν και χεράκι που λες όταν βήχουν κτλ και πάλι θα κολλήσεις!Υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο ,είναι στο πρόγραμμα και αυτό .. δυστυχώς!
Scroll to top icon