ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2017 | 15:38

ο ιδανικός άντρας για μένα

Με αφορμή μια άλλη εξομολόγηση, θα ήθελα και εγώ να περιγράψω τον ιδανικό άντρα για μένα. Θα τον ήθελα να είναι gamer! να του αρέσουν τα comics οι ταινίες και τα συναφή. Επειδή είμαι άτομο που πάει συχνά cinema, διαβάζει συχνά βιβλία ,comics, ζωγραφίζει, και γενικά ασχολείται με την τέχνη, ένας 85% nerd θα μου άρεσε! Επίσης να είναι γλυκός και εκδηλωτικός, να μην είναι ψώνιο αλλά να μην είναι γεμάτος ανασφάλειες. Δεν θα μου άρεσε να είναι τύπος με πολλούς φίλους, μεγάλη κοινωνική ζωή και πολύ στα κοσμικά δηλαδή να γυρνάει σε όλα τα clubs και να τον ξέρουν όλες οι μπουρναζογκόμενες. Να βγαίνει, αλλά με μέτρο. Νομίζω πως με αυτά που περιγράφω θα με φαντάζεστε άσχημη και σαν γεροντοκόρη.. :p αλλά καμία σχέση έχω 12 τατουάζ δυο μεγάλα στα πόδια και τα υπόλοιπα χέρια και πλάτη, έχω κόκκινα μακριά μαλλιά, και φοράω γυαλιά. To style μου θα το χαρακτήριζα και vintage και rock. Από κορμί θα έλεγα πως είμαι κανονική προς λεπτή με πληθωρικά σημεία. Επίσης έχω φακίδες και είμαι αρκετά άσπρη. Η εξομολόγηση μου τώρα που την βλέπω φαίνεται σαν αγγελία για γνωριμίες αλλά πιστέψτε με δεν είναι. Σκοπός μου ήταν να δήξω πως η εξωτερική εμφάνιση δεν καθορίζει πάντα τις ανάγκες μας και τα γούστα μας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ας γράψω και κάτι σοβαρό, για να μην λέτε μετά πως έχω ulterior motives (Αν και θα χαιρόμουν πολύ να γνωρίσω μια κοπέλα που θέλει τα πράγματα που θέλει και η εξομολογούμενη, μιας και έχω τα περισσότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ταιριάζαμε, ή τίποτα τέτοιο).Στο θέμα"Σκοπός μου ήταν να δήξω πως η εξωτερική εμφάνιση δεν καθορίζει πάντα τις ανάγκες μας και τα γούστα μας"Φυσικά και όχι, αφού οι ανάγκες μας και τα γούστα μας συνήθως περιλαμβάνουν και τα δύο σκέλη (εσωτερικά χαρίσματα και εξωτερική εμφάνιση, ακόμη και αν είναι σε άνισο βαθμό), καθώς και άλλα πράγματα, ανάλογα με τα κριτήρια του καθενός.Όσον αφορά τα ποσοστά, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει πράγματα που έχουν σχέση με τον χαρακτήρα σε pie chart. Και είναι αφελές να το κάνει, αφού οποιοδήποτε ποσοστό θα διέφερε από άνθρωπο σε άνθρωπο, ακόμη και αν ήταν εφικτό να ποσοστοποιήσουμε κάτι τέτοιο, μιας και δεν κανείς δεν αντιλαμβάνεται την "ποσότητα" τέτοιων χαρακτηριστικών όπως ο διπλανός του.Η άλλη εξομολόγηση είχε πολλά τέτοια αφθαίρετα ποσοστά μέσα.Η περιγραφή της κοπέλας ήταν περιττή, όμως. Κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον. Νομίζω πως θα ανέδειχνε καλύτερα το point αν δεν υπήρχε. Αλλά δεν πειράζει κιόλας.Αυτά για την σοβαρή απάντηση.Εξομολογούμενη, υποθέτω ότι κάτι τέτοιο ήθελες να πεις, κι εσύ, απλώς με άλλα λόγια.
Εχω φιλο που θα σου κανει καρμπον..! Ειναι αυτο που περιεγραψες..στειλε εμαιλ να σ στειλω το fb του αλλα να ξερεις πρεπει να του την πεσεις η ιδια γιατι δεν τον κοβω να κανει πρωτος κινηση..
Scroll to top icon