ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2017 | 04:13

Με φλερταρει ή υπερβαλω?

Γεια σας. Ειμαι 27 χρονών γυναίκα.Προκειται για ένα μαθητή γ λυκείου που έχω. Κάνω ιδιαίτερα σπίτι του. Βλέπω κάποια πραγματα τελευταία που θεωρώ πονηρα και δεν ξέρω τι να κανω. Μπορεί βέβαια και να ειναι η ιδέα μου. Με το παιδι αυτό έχουμε πολυ καλές σχέσεις, δηλαδή μετά το μαθήματα συζητάμε και μου λέει πως τα περναει όπως κι εγώ άλλωστε. Είναι κάτι που το κάνω με όλους τους μαθητές μου. Μόνο που ο συγκεκριμένος τον τελευταιο καιρο εχει περίεργη συμπεριφορά όπως: μπορεί να αγγιξει το ποδι του το δικό μου αλλα δεν το αποσυρει μέχρι να το κάνω εγω, με αγγίζει πολυ όταν θέλει να μου πει κατι κ με σφίγγει στα χέρια (δεν μου αφήνει ευκολα τα χέρια μέχρι να τα τραβήξω εγω). Γενικά τεντώνεται μπροστά μου, και αποκαλυπτει κάπως το στερνό του, παρολου που αυτό μπορεί να είναι σημάδι βαρεμαρας. Τέλος κατά τη διάρκεια του μαθήματος μου λέει άσχετα με το μάθημα πραγματα ίσως επειδή βαριεται... Τι να πω δεν ξέρω. Να ανησυχήσω η είναι η ιδέα μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Ισως να σε φλερτάρει και όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι σχολιαστές είσαι υπεύθυνη για την διαχείριση αυτής της κατάστασης. Μην τον αφήνεις να σε ακουμπά ή να σου κρατά το χέρι και μην συζητάς για προσωπικά θέματα μαζί του. Να έχετε μια αυστηρή σχέση καθηγητή-μαθητή αλλιώς μπορεί να παρερμηνεύσει κάποια πράγματα και να συνεχίσει το φλερτ. Κι αν επιμείνει πολύ και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα ή αρχίσει να φλερτάρει πιο έντονα απλά σταμάτα να του κάνεις μάθημα.
Να θυμάσαι πως εσύ είσαι η ενήλικη της υπόθεσης και επιπλέον έχεις το ρόλο του παιδαγωγού, είσαι σε σε θέση ισχύος και είναι υποχρέωσή σου να του βάλεις φρένο ακόμα και αν χρειαστεί να γίνεις κάπως απότομη και να κόψεις ή να περιορίσεις τις κουβεντούλες. Το παιδί στα 16-17 του έχει ορμόνες και ελλιπή κρίση.
Scroll to top icon