ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2017 | 20:45

Μονογαμια-Πολυγαμία

Είμαι κοπέλα! Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.. Έχω κερατωσει πολλές φορές.. ειδικά στις τελευταίες μου σχέσεις χωρίς εξαίρεση! Πολλές φορές ήμουν και ειλικρινής! Δεν μου αρέσει αυτό.. Με πονάει.. Με πονάει που πονάω τον άλλον.. Δεν μπορώ να καταλάβω τον εαυτό μου.. Έχω συναισθήματα! Θα έλεγα πως είναι ένα παιχνίδι του μυαλού μου.. Με εξιτάρουν τα δύσκολα.. Και τα διεκδικώ! Για την ακρίβεια κάνω τον άλλον να με διεκδικήσει.. Και μου αρέσει.. Μου αρέσει να "κερδίζω". Και όταν το κάνω, κανω σχέση με αυτό το άτομο.. Ύστερα με ερωτεύονται, κάποιοι με αγαπάνε και τότε βαριέμαι.. Αναζητώ κάτι άλλο.. Να το κερδίσω.. Και η ίδια ιστορία από την αρχή.. Είμαι σε σχέση τώρα! Και τον αγαπώ.. Δεν θέλω να γίνει τίποτα τέτοιο! Φοβάμαι το μυαλό μου.. Φοβάμαι τον εαυτό μου.. Δεν ξέρω πώς να με διαχειριστώ ώστε να μην..
14
 
 
 
 
σχόλια
Για να περάσεις στο στάδιο της μονογαμίας πρέπει πρώτα απ'όλα να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, να ξέρεις δηλαδή τι θες και να είσαι σίγουρη οτι το θες. Κι αυτό γιατί δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά αφορά και μία άλλη ανθρώπινη ύπαρξη με προσωπικότητα και αισθήματα.Μου φαίνεται πώς όχι μόνο δεν ξέρεις τι θες (μπορεί να το θες για τους λάθος λόγους πχ γιατί "έτσι είναι το σωστό", γιατί "έτσι κάνουν όλοι" κτλ), αλλά έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση που δεν μπορείς "να σταθείς" απλή, χαλαρή και αυθεντική είτε μόνη σου είτε σε σχέση.Μάλλον είσαι μικρή ακόμα, οπότε έχεις καιρό να μάθεις τον εαυτό σου, μην αυτοπεριορίζεσαι και κυνηγάς το "απαγορευμένο" μετά. 'Αστα όλα φρι, αλλά να είσαι ξεκάθαρη απέναντι στον άλλον, να του δίνεις το δικαίωμα της επιλογής.Είναι άσχημο να είσαι στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής σου και να κουβαλάς το φορτίο των πληγών που άφησες στους άλλους.
Καλημέρα Λεμόνι.. Λοιπόν συμφωνώ για το στάδιο της μονογαμιας.. Είναι κάτι το οποίο θέλω ! Δεν έχει να κάνει με ηθική! Είναι καθαρά δική μου απόφαση αυτο! Πολλές φορές κάποια χαρακτηριστικά μας δεν είναι αυτά που θέλουμε.. Όπως αυτό το "πολυγαμικοπολυγαμικο" μου (δε ξέρω αν θα το έλεγα ετσι). Όσο για ταωχαρακτηριστικα
Όσο για τα χαρακτηριστικά που είπες έχεις πέσει τελείως έξω διότι, έχω υψηλή αυτοεκτίμηση και αγαπώ τον εαυτό μου! Στα επιτρεπτά όρια πάντα! Δεν έχω θέμα να ειμαι το μόνη.. Και όσο για μια ελεύθερη σχέση δεν είναι αυτό που θέλω.. Όσο για τη τελευταία πρόταση σου σίγουρα δεν είναι τόσο βαρύ να κουβαλάς τόσο πόνο.. Προσπάθησα όσο μπορώ σε όλους να είμαι εκεί στον πόνο τους.. Παλεύω με τα πάντα μέσα μου για να μην τα κάνω σε αυτόν τώρα.. Είναι κάτι διαφορετικό πιστεύω.. Και θέλω να είναι.. Μπορεί να είναι και αυτός που θα με αλλάξει..
Καλημέρα, μα εσύ δεν έγραψες οτι ξεκινάς μια σχέση κάποιοι σε αγάπησαν κιόλας, αλλά μόλις νιώθεις οτι "τους έχεις" τότε τους παρατάς γιατί τους βαριέσαι; Αυτό δεν προκαλεί πόνο στους άλλους; Τόσο λάθος κατάλαβα;Τέλοσπάντων αν σε καλύπτει στα περισσότερα ένα άτομο, τότε σου βγαίνει φυσικό να είσαι μόνο μαζί του, είναι χαρά όχι αγγαρεία ούτε φόβος οτι θα του την κάνεις. Τουλάχιστον έτσι το έχω βιώσει εγώ. 'Ισως φταίει αυτό, να μη σε καλύπτει κάποιος ολοκληρωμένα.
Λεμόνι Είναι βαρύ* ήθελα να πω όχι δεν είναι.. Ευχαριστώ για την εκτίμηση σου.. Θα τα ψάξω ολα καλύτερα και ίσως με την βοήθεια ψυχολόγου!!
Κάνε μια ανοιχτά ερωτική σχέση εξαρχής για να μην μπερδεύεσαι. Αν σ' αρέσουν τα δύσκολα, ιδού. Αλλά αν θες ακόμη πιο δύσκολη πίστα: αυτογνωσία, ανάληψη ευθυνών και παραδοχή της αυτοεπιβεβαίωσης μέσω πέρασης.
Έρωτα μου ΤοκογλυφεΑυτό ακριβώς θέλω! Να σταματήσει γενικά ! Και ειδικά σε αυτό το άτομο που είμαι τώρα. Όπως είπα και πάνω δεν το θέλω ολο αυτο..
Eπειδη προσφατα χωρισα με τη σχεση που ειχα και μου ειπε ολα οσα λες και με κερατωσε, πραγματικα αφου γνωριζεις αυτο το στοιχειο του χαρακτηρα σου, γιατι δε πας σ ενα ψυχολογο? Τι φταινε οι ανθρωποι που πληγωνονται? Και δε το λεω κακοπροαιρετα, αλλα εφοσον το αναγνωριζεις το προβλημα, κανε κατι χωρις να μενεις στα λογια. Ειναι οτι πιο ανεντιμο και με συγχωρεις για την εκφραση. Χιλιες φορες κανε ανοιχτη σχεση και να εισαι ειλικρινης. Ο αλλος σου δινει οτι πιο πολυτιμο εχει, το χρονο απ τη ζωη του και πιστεψε με ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε μετα την υγεια μας. Φιλικα παντα,Ευα
Ράνταπλαν, είναι πιο εύκολο να ξεσπάμε τα θέματά μας παρά να τα επιλύουμε. Βέβαια, στη τωρινή σχέση άμα ενημέρωσε τον άλλον στην ώρα του και λέει εγώ θα την κάνω κερί αναμμένο, κακό του κεφαλιού του. Οι σχέσεις δεν είναι για να καταπιεζόμαστε, αλλά είναι πολύ χυδαίο να ξεκινάτε με σχέσεις άμα δεν το 'χετε απλά και μόνο για καπαρώσετε τον άλλον άμα δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Α και η αναγνώριση μιας κατάστασης, δεν συνεπάγεται λύση της κατάστασης.
RantaplanΣε ευχαριστώ για την λύση που μου έδωσες, ήταν κάτι το οποίο κι εγώ σκεφτόμουν αλλά δεν ήμουν απόλυτα σιγουρη..Σε ευχαριστώ και για τον τρόπο που μίλησες.. Άλλοι Ίσως χρησιμοποιούσαν "ασχημες" λέξεις.. Όπως έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου
Άλλο το κέρατο ενώ είσαι σε σχέση, άλλο η πολυγαμία. Μπλέξαμε τα μπούτια μας λίγο, αγαπητό μου τρολ. Αφού τον αγαπάς, πες του ντόμπρα ότι έχεις αυτό το βίτσιο. Τι, όχι;Υ.Γ. Που είσαι βρε Λεμόνι, σε τέτοιες εξομολογήσεις...
Ναι εννοώ πολυγαμικο χαρακτηριστικό.. Και επίσης κέρατο σε σχέση δεν θα το έλεγες μονογαμια.. Το ξέρει.. Και φοβάται μην κάνω κάτι και ζηλεύει πολύ..
Scroll to top icon