ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2017 | 00:30

Κοπέλα ,20

Γεια σας .. ειμαι 20 χρονων και φοιτητρια ... προσφατως χωρισα μετα απο σχεση 1 χρονου με απιστευτα ασχημο τροπο και πολλα μετεπειτα πισωγυρισματα λογο διαφορων συγκυριων ... αυτη ηταν η τριτη μου σχεση και η ολοκληρωμενη μου σχεση με αποτελεσμα να το εχω μετανιωσει τωρα γτ ηταν λαθος εμπιστοσυνη σε λαθος ατομο ... Τωρα μου στελνει μηνυμα ο πρωην μου απο την δευτερη σχεση που ειχα και μου λεει οτι θελει αλλη μια ευκαιρια .. Το θεμα ειναι οτι μου αρεσει αλλα εξαιτιας ολων αυτων που εζησα τους τελευταιους μηνες εχω παψει να σκεφτομαι πως θα ειναι να ξανακανω σχεση ακομα νιωθω μεγαλη ενταση μεσα μου ... ενω παραλληλα τωρα που αντικρυζω αντικειμενικα την πραγματικοτητα στεναχωριεμαι πολυ οταν βλεπω οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν .. Ειμαι μια κοπελα χαμηλων τονων .. σοβαρων σχεσεων .. δοτικος και χαρουμενος ανθρωπος και μου λενε οτι ειμαι ξεχωριστος χαρακτηρας και ισως γι αυτο δυσκολευομαι επειδη δεν ανηκω στην μαζα ... αλλα ακομα και αν ισχυει αυτο δεν ειδα να εκτιμαται :\ .. Ευχαριστω πολυ !
1
 
 
 
 
σχόλια
"αυτη ηταν η τριτη μου σχεση και η ολοκληρωμενη μου σχεση με αποτελεσμα να το εχω μετανιωσει τωρα γτ ηταν λαθος εμπιστοσυνη σε λαθος ατομο"Eπειδή ξεπαρθενιάστηκες δεν του δημιουργείται κάποια υποχρέωση κι ούτε οφείλει κάποια "εκτίμηση" στην απόφαση να ξεπαρθενιαστείς μαζί του. Εσύ το αποφάσισες κι εσύ έχεις την ευθύνη της απόφασης. Αν έκανε άθλιο κι εγωϊστικό σεξ ή δεν ήταν σωστός γενικότερα στην συμπεριφορά του αυτό είναι άλλο. Αλλά μην μπλέκουμε πατροπαράδοτες αντιλήψεις που μπλοκάρουν τις γυναίκες με το πώς συμπλέκονται οι σχέσεις με κάποιον που δεν μας ταίριαζε. Έτερο εκάτερον.
Scroll to top icon