Η Μαράια Κάρεϊ ξανατολμά και παρά το περσινό φιάσκο επιστρέφει στην Times Square

Η Μαράια Κάρεϊ ξανατολμά και παρά το περσινό φιάσκο επιστρέφει στην Times Square Facebook Twitter
1

Η Μαράια Κάρεϊ φαίνεται πως έθεσε τον πρώτο της στόχο για το 2018 κι αυτός δεν είναι άλλος από τη μην στέκεται σε μια αποτυχία αλλά να προχωράει μπροστά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λοιπόν ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Times Square της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσει και πάλι στο πάρτι για την Πρωτοχρονιά, 365 ημέρες μετά την εμφάνιση- φιάσκο στη διάσημη πλατεία.

Πέρυσι, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η Κάρει είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά τεχνικών λαθών επί σκηνής λίγα λεπτά πριν την υποδοχή του νέου έτους κι ενώπιον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.

Η αδυναμία να συγχρονιστεί με τη μουσική ή ακόμα και προβλήματα στο μικρόφωνό της την αποσυντόνισαν τελείως με αποτέλεσμα η γνωστή ερμηνεύτρια να σταματήσει να τραγουδάει, ενώ οι χορευτές που την συνόδευαν συνέχιζαν την χορογραφία τους.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η 47χρονη τραγουδίστρια να βρεθεί στο επίκεντρο άκρως χλευαστικών σχολίων των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η εμφάνιση που πήγε πολύ λάθος:

 

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει» παραδέχθηκε χθες η Κάρεϊ σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία του παραγωγού Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μια απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια