ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2017 | 03:14

Κουράγιο άρα υπάρχω..

Διαβάζω διαφορά εδώ μέσα ότι είσαι στο τραπέζι με άτομα που δεν συμπαθεις η δεν σου άρεσε το φαγητό η είσαι μόνος σου η μόνη σου και διάφορα τέτοια.. είμαι φυλακή να σας ενημερώσω..να σας ενημερώσω ότι έχω να κάνω με εγκληματίες ναρκομανεις και δολοφόνους κάθε μέρα και αυτές τις μέρες δεν αλλάζει κάτι εδώ μέσα καμία χαρά κανένα συναίσθημα τίποτα που να σκέφτεσαι ότι όλο αυτό είναι γιορτή.. οπότε καλύτερα να εκτιμήσετε τον θείο η τον ξάδερφο που δεν συμπαθειτε αφού έχετε την γλυκιά αίσθηση της ελευθερίας η έστω την μοναξιά να μάθετε να εκτιμάται το παραμικρό που σας φαίνεται δεδομένο.. (οικονομικος λόγος με οδήγησε έδω μεσα ) καλές γιορτές σε όλους και ειλικρινά να μην συμβεί σε κανέναν να περάσει αυτή την πόρτα..να αγαπάτε κάθε ανάσα που παίρνετε εκεί έξω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο ωραία μας μετεφερες τα συναισθήματα σου και πως νιώθεις όπως επίσης πως να σκέφτομαστε για να βλέπουμε τα θετικά μου μας φαίνονται τόσο στανταρ και σίγουρα.. φαίνεσαι ότι είσαι μορφωμενος έχω να σου πω μόνο κουράγιο δύναμη υπομονή όλα κάποια στιγμή τελειώνουν.. μόνο οι πεθαμενοι δεν επιστρέφουν οι φυλακισμενοι κάποια στιγμή γυρνάνε .
Scroll to top icon