ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2018 | 11:44

Αποριες

Αγόρια της παρεας....έχετε κολλησει ποτέ με κοπελα που την θεωρουσατε εξαρχής καβαντζα?τη θυμοσασταν οπο τε θελατε και εκεινη συνεχεια ελεγε ναι?? Γενικα τρόποι για να κερδισεις εναν αντρα ενω σε θεωρει δεδομενη....υπαρχουν?αξιζω και το ξερει.το απεδειξα εμπραχτα ομως εκεινος με θυμαται οποτε......και στεναχωριεμαι και τον αγαπαω.Ευχαριστώ και μια αψογη χρονιά ευχομαι σε όλους κ ολες..να μαστε γεροι και τυχεροι παιδια μονο αυτο...
4
 
 
 
 
σχόλια
Εξήγησέ μου για ποιό λόγο να μην έχει και την πίτα όλόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Με εσένα έχει πήδημα, επιβεβαίωση, "συντροφικότητα" όποτε θέλει, χωρίς τις "περιττές υποχρεώσεις" να σου τηλεφωνεί, να ακούει τα προβλήματά σου, να ικανοποιεί τα θέλω σου, να σου δείχνει σεβασμό, να..., να..., να...Ξεκολλα. Το "κοκό" δένει μόνο τα χάπατα.
Μήπως αντί να περιμένεις το αγόρι να σου φερθεί καλύτερα και να σε εκτιμήσει, να φερθείς εσύ καλύτερα και να εκτιμήσεις τον εαυτό σου; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Χάνεις πράγματα για κάτι που δεν αξίζει. Στείλε τον γιατί καμιά μέρα θα τον δεις σε σοβαρή σχέση με άλλη και θα το χτυπάς το κεφάλι σου.
Η καβατζα και το δεδομένη είναι άσχετα με το θέμα σου. Ο τύπος σε θυμάται οπότε εχει ορέξεις επειδή δεν του κάθεται καμία άλλη πιο όμορφη.Με λίγα λόγια ο τύπος δεν σε γουστάρει και απλά σε θυμάται γιατί δεν του περισσεύουν να δίνει 50ρικα από εδώ και από εκεί αν με πιάνεις. Όταν θα βρει αυτήν που θέλει και είναι και αμοιβαίο θα δεις για πότε θα σε ξεκόψει.Οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τον κανεις να σε θέλει αν δεν σε θέλει εξ' αρχής.Καβατζα σημαίνει να έχεις σχέση με έναν παντρεμένο ή γενικά με κάποιον που είναι σε σχέση. Δηλαδή να είσαι η καβατζα του. Το δεδομένη αυθόρμητα το δείχνουν όλοι οι άνθρωποι. Αν δεν του δείξεις ότι τον θέλεις πως θα καταλάβει κάποιος ότι τον θέλεις. Οπότε πρέπει να δείξεις δεδομένη για να καταλάβει ο άλλος τις προθέσεις σου. Από κει κ πέρα αν σε παρατήσει δεν έχει καμία σχέση με το αν είσαι δεδομένη ή όχι αλλά απλά δεν σε θέλει.
Scroll to top icon