ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 18:57

Ουφ

Μου λεει ο συντροφος μου οτι αν αδυνατισω θα δειχνω μικροτερη..ειμαι 69 κιλα με υψος 1,60..εγω όμως νιωθω μια χαρα!29 χρονων..με λεει και.χοντρη και μεγαλη προφανως..ελεος ορισμενοι ελεος
13
 
 
 
 
σχόλια
Επιστημονικά βάση ΔΜΣ, σε γυναίκες με ύψος 1.60 ορίζεται φυσιολογικό βάρος μέχρι 60 κιλά. Από εκεί και πέρα έχει σημασία αν αυτά τα κιλά τα απέκτησες κατά τη διάρκεια της σχέσης σας ή προϋπήρχαν πάνω κάτω.
Στην καλύτερη περίπτωση φαίνεσαι (δηλαδή φανταζόμενος αυτό που διαβάζω) ζουμερή.Στη χειρότερη ο σύντροφός σου έχει δίκιο.Με τον άγαρμπο τρόπο του σου ζητάει να αδυνατίσεις. Ήσουν πιο αδύνατη όταν γνωριστήκατε;Ξεκόλλα και πάρε το μήνυμα. Αν ο τρόπος είναι για σένα πιο σημαντικός από την ουσία του, στείλτον.
παρα πολυ καλος συντροφος...παρτον σε γαμο να σου πει και του χρονουαυτο το να προσπαθησεις να αδυνατησεις για να φαινεσαι στα ματια του και μονο ποιο μικρη..με ξεπερναει...τι σκαρφιζεται ο κοσμος...
Δεν υφισταται θεμα αν εσυ νιωθεις καλα με το σωμα σου και νομιζω οτι βρισκεσαι σε φυσιολογικα πλαισια σε θεμα υγειας. Αν ο συντροφος σου θελει συγκεκριμενες αναλογιες μπορει να παει να τις βρει αλλου.
Μπορείς να πεις κ εσύ στον σύντροφο σου ότι αν γονατισει το πουλί του θα δείχνει μεγαλύτερο κ θα τον κάνει πιο σέξι.Δν ξέρω αν είναι πολλά βάση bmi η' δείχνουν πολλά,το θέμα είναι να υπάρχει αποδοχή κ θαυμασμός από εσενα για το σώμα σου κ σεβασμός κ επικοινωνία από τον λεβέντη σου.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλα εγω που είμαι 1.62 και 54 κιλά θέλω να χάσω 2-3. Τα 69 κιλά είναι πολλά για ύψος 1.60. Μπορείς να υπολογίσεις και τον δείκτη μαζας σώματος για να βεβαιωθείς!
Συγγνώμη αλλά το BMI που λες κατά βάση μπορεί να είναι οκ για να ξέρεις πού βρίσκεσαι περίπου αλλά συγκεκριμένα δεν λέει απολύτως τίποτα για το πώς είναι το σώμα σου. Είμαι 1.69 με 66 κιλά και σε όσους λέω ότι είμαι τοσα φρικαρουν γτ λένε ότι δεν μου φαίνονται με τίποτα...ενω το bmi με βγάζει στο πάνω όριο του κανονικού προς υπέρβαρη...Στην εξ. θελω να πω ότι κοπέλα μου γλυκιά να κάνεις ότι κανείς για σένα και πάνω απολα για να νιώθεις καλά ΕΣΥ με τον εαυτό σου... Αφού είσαι κομπλέ, είναι όλα μια χαρα ... ο σύντροφός σου έτσι δεν σε γνωρισε; Η έβαλες κιλά; Όπως κ να έχει δεν έχει σημασία ..
Scroll to top icon