ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2018 | 02:53

SOS

Έχω σοβαρες ενδείξεις πως ο γαμπρός του άντρα μου ( ο άντρας της αδερφής του) , έχει μπλέξει με μια φίλη μου κ όλα δείχνουν πως σκοπεύει να τελειώσει το γάμο του. Έχουν κι ένα μωρό τεσσάρων μηνών. Δεν έχω αποδείξεις ακόμα αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη κι έχω φρικάρει. Πείτε καμιά γνώμη, δε θέλω να χαλάσει το σπίτι τους κ πιστεύω πως αν το κάνει θα το μετανιώσει κάποτε. Νιώθω πως βλέπω τη φουρτούνα να έρχεται κ κάτι πρέπει να κάνω. Χωρίς να τα κάνω χειρότερα. Να σημειωθεί πως η κουνιάδα μου είναι ψυχούλα και μόλις εχει γεννήσει κι αυτός κάνει σαχλαμάρες. Πως πιστεύετε ότι θα μπορούσα να κινηθώ ώστε να βοηθήσω ίσως; Ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι διχασμένη σχετικά με το ποια είναι η κατάλληλη στάση. Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση τελικά. Ενώ από τη μία αντιλαμβάνομαι γιατί προτείνεται σε πλειοψηφία η λύση "μην ανακατεύεσαι" από την άλλη σκέφτομαι αυτό που λέει παραπάνω ο Ανώνυμος/η.Αν ήμουν στη θέση του εξαπατημένου και μάθαινα ότι κοντινό μου πρόσωπο γνώριζε την αλήθεια και την απέκρυψε πώς θα αντιδρούσα; Δεν νομίζω να το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Στη συνέχεια αναρωτιέμαι, αν η εξαπάτηση δεν ήταν ερωτικής φύσης και ήταν πχ οικονομικής, τότε οι συμβουλές θα έγερναν πάλι προς την κατεύθυνση "μην ανακατεύεσαι";Ίσως πάλι να εξαρτάται από τη σχέση που έχεις που το άτομο που εξαπατάται. Σίγουρα αν είναι ένας γνωστός τότε η αποστασιοποίηση φαντάζει ορθότερη λύση. Αν όμως υπάρχουν σχέσεις ουσιαστικές όπως μια φιλία, τότε ίσως η αποστασιοποίηση να είναι λίγο δειλή λύση.Ειλικρινά δεν ξέρω τί είναι σοφότερο σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά εκφράζω τον διχασμό μου.
Συμφωνώ με το να μν ανακατευτείς αλλα λέω κ μια αλλη γνώμη. Αν εχεις καλη σχεση μαζι του,στριμωξε τον κ πες του να προσέχει, να μν κάνει καμια τρέλα κ χωρίσει κ οσο πιο γρήγορα μπορεί να τελειώσει την ιστορια. Βέβαια δν ξέρεις πως θα αντιδράσει κ αν θα σε κατηγορήσει μετα. Τι να πω;δύσκολη φαση.
Όπως σου είπαν και οι παραπάνω. Επ' ουδενί, δεν ανακατεύεσαι!Ενήλικες είναι, άστους να το διαχειριστούν όπως θέλουν.Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, εάν και εφόσον όντως ο άντρας της αδελφής του άντρα σου χωρίσει μαζί της, είναι να της κάνεις σαφές ότι θα είσαι εκεί να τη στηρίξεις να ορθοποδίσει.
η εμπειρια λεει πως οποιος ανακατευεται με τετοια...στο τελος βγαινει αυτος χαμενος.θα τα ακουσεις εσυ.βλεπε τα πραγματα απο εξω ως παρατηρητης..κ μην χωνεσαι
Scroll to top icon