ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2018 | 13:43

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ.....

Ειμαι 14 και παω δευτερα γυμνασιου.Οι γονεις μου ειναι παρα πολυ προστατευτικη και παλαιων αρχων.Εγω εχω ενα crush που μου αρεσει πολυ και αυτουνού πιστευω πως του αρεσω αλλα δεν μπορω να κανω κατι μαζι του γιατι οι γονεις μου μου εχουν πει να μην τα φτιαξω ποτέ με καποιον πριν τα 20. Ολες οι φιλες μου εχουν αγορι και το σηζητανε με τις μητερες τους και τους αφηνουν ενω η δικια μου δεν με αφηνει.Επισης δεν με αφηνουν να φοραω σκισμενα παντελονια ,μπλουζες με κοιλια εξω.Τελος δεν με αφηνουν να κανω piercings ουτε στα αυτια δευτερη ουτε στην μυτη ουτε ππυθενα ,μονο αυτες τις τρυπες στο αυτι που τις εκανα οταν ημουν 10. Νιώθω σαν να ειμαι φυλακισμενη.Σας παρακαλω .....πειτε μου κατι να τους πω για να τους αλλαξω γνωμη και να με αφησουν λιγο πιο ελευθερη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως ούτε κι εγώ θα ήθελα το παιδί μου στα 14 να φοράει μπλούζες με την κοιλιά έξω κ σκισμένα τζιν ή να έχει παντού piercing. Μάλιστα θυμάμαι τη βαφτιστήρα μου όταν ήθελε πρόπερσι στην ηλικία σου να βάψει το μαλλί της, ήρθε σ εμένα για ενίσχυση καθώς οι γονείς της δεν την άφηναν και εννοείται της είπα να το ξεχάσει. Καταλαβαίνω τους γονείς σου λοιπόν ως προς το θέμα της εμφάνισης, αν και βρίσκω υπερβολικό το να μην έχεις αγόρι πριν κλείσεις τα 20, σε αυτά δεν μπαίνει πρόγραμμα. Νομίζω η όλη συμπεριφορά σου και το πόσο συνεπής είσαι απέναντι στις υποχρεώσεις σου θα κάνουν τους γονείς σου να σου δείξουν εμπιστοσύνη και ίσως με τον καιρό κερδίσεις κάποιες ελευθερίες (που στο εύχομαι!).
Μη βιάζεσαι και τόσο πολύ να μεγαλώσεις... Είμαι 17 και στα 14 μου είχα φαγωθεί να αποκτήσω αγόρι και να είμαι και εγώ ''in'' όπως οι φίλες μου. Δεχόμουν πίεση από στενά φιλικά μου πρόσωπα να αποκτήσω μια ''σχέση'', διότι δεν γινόταν να είμαστε τόσο δημοφιλής και να μην έχουμε αγόρι, όπως πολύ συχνά μου έλεγαν. Να σου πω ότι μετανιώνω που έδωσα το πρώτο μου φιλί με έναν άσχετο και ασήμαντο για μένα άνθρωπο τόσο νωρίς; Να στο πω. Και όσον αφορά το κομμάτι της αθώας παιδικής σχέσης, αυτό ξέχασε το. Τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται, δυστυχώς ή ευτυχώς. Μην αγχώνεσαι και βιάζεσαι, ειλικρινά δεν αξίζει ούτε είναι κάτι το ουαου....
Το μόνο υπερβολικό που βρίσκω σε όλη την εξομολόγηση είναι ότι θα σου επιτρέψουν να τα φτιάξεις με κάποιον στα 20. Είμαι σίγουρη ότι θα σου επιτρέψουν να έχεις φλερτ αρκετά νωρίτερα από τα 20.Στα υπόλοιπα, είμαι με ξεκάθαρα με τους γονείς.
Scroll to top icon