ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 20:51

Ρε δεν ειμαι καλα

Πριν λιγο έκλαψα τόσο πολύ, ακόμα κλαίω. Τα μάτια μου είναι κατακόκκινα και πρησμένα και η καρδιά μου βαριά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι, σκεπάστηκα για να μην με ακούσουν και έκλαιγα αθόρυβα. Πάντα όταν κλαίω αθόρυβα, νιώθω ακόμα πιο χάλια. Όλοι με έχουν ξεχάσει. Η ζωη μου δεν ειναι ζωη. Προσποιούμαι ότι είμαι καλά, ότι είμαι σκληρή και ευτυχισμένη μα δεν ειμαι τίποτα από αυτά. Είναι φορές που καθώς κλαίω, σιγανά ψελλιζω "Θεε μου σωσε με, παρτα όλα αυτά.". Δεν είμαι καλά. Κάθομαι καθιστή μπροστά στον καθρέφτη και βλέπω το πρόσωπο μου που σκουπισα τα δάκρυα και κλαίω πιο πολύ τώρα. Δεν είμαι καλά ρε. Δεν είμαι καλά. Και δεν έχω έναν άνθρωπο ρε γαμωτο να μιλήσω. Δεν είμαι καλά. Τα έχω κάνει όλα σκατα. Μια αγκαλιά ρε κόσμε θελω γαμωτο. Το πρωί έξω είμαι άλλος άνθρωπος, χαμογελαστή, ευδιαθετη και γυρίζω σπίτι, βγάζω τη μάσκα μου και πνίγομαι στο κλάμα. Ρε Θεε αν μ' ακούς γαμωτο μου, έναν άνθρωπο στείλε στο δρόμο μου σύντομα. Έναν άνθρωπο να με αγαπαει, να πάρει όλη αυτή την τρικυμία που έχω μέσα μου. Κουράστηκα. Σταματάω άλλο να γράφω. Η οθόνη φέγγει πολύ και τα μάτια μου πονάνε, αλλά η καρδιά μου πονάει περισσότερο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί κάνεις τόσο κακό στον ευατο σου?μιλα σε κάποιον για το ο,τι σε βασανιζει σίγουρα έχεις κάποιον να μιλήσεις.. Και ακόμα και εάν δεν έχεις μιλά στον ευατο σου...ρωτα τον τι ακριβώς σε βασανίζει και τι σε κάνει να νιώθεις τόσο άσχημα?βρες ποιο ειναι το προβλημα σου και προσπαθησε να το λυσεις...και μην ανησυχείς σιγουρα θα ερθει ενας ανθρωπος στην ζωη απλα να το ελπιζεις να το περιμένεις σκεψου θετικα χαμογελα και ολα καλα θα πανε...Στο εύχομαι....
Κοριτσάκι ήθελα κι εγώ να σου γράψω κάτι, αλλά με κάλυψαν όσοι προηγήθηκαν. Μπορεί, βέβαια, να έρθει ο Fabinas τώρα να σου πει ότι έπρεπε να χαμηλώσεις την φωτεινότητα στο κινητό σου για να μην πονάνε τα μάτια σου! ( Θεός! ) ; )
Είναι πολλές οι στιγμές ,που ο καθένας μας έχει νιώσει κάπως έτσι και να έχουμε λυγίσει !Το θέμα είναι ναι μεν να κλάψεις να το βγάλεις από μέσα σου αλλά και ναι προσπαθησες να σταθείς στα πόδια σου καν!Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και το βλέπεις βουνό αυτή τη στιγμή αλλά σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε!!Μακάρι όλα να αλλάξουν και μόνο καλά πράγματα να συμβαίνουν στην ζωή σου ,στο εύχομαι μεσα απ' την καρδιά μου !
Δεν γιατί αλλά όταν διαβάζω τέτοιες εξομολογήσεις στεναχωριέμαι πολύ, γιατί έχω νιώσει έτσι και ξέρω ότι λογικά κάποια στιγμή θα ξανανιώσω. Εσυ βέβαια μπορείς να παρηγορηθεις από αυτό. Τα πάντα είναι ρευστά και τα πάντα αλλάζουν. Θα έρθουν χαρούμενες στιγμές προσπαθώ να σου πω! Και εσύ θα είσαι εκεί εντελώς ζωντανή για να τις ζήσεις , όπως ζεις έντονα και τώρα, χωρίς να αγνοείς όσα νιώθεις! Έχεις μια παρα πολύ ζέστη αγκαλιά από εμένα! Σε παρακαλώ αν είσαι ξύπνια όταν το δεις φτιάξε λίγο τσάι ή λίγη σοκολάτα και δες καμία ταινία! Σου προτείνω το midnight in paris , είναι η τέλεια ταινία για όταν έχεις τις μαύρες σου !
Scroll to top icon