ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2018 | 11:03

Απογοητευμένη

Γνώρισα ένα παιδί που γνώρισα μέσα από παρέα.Έχουμε 2 φορές.Είναι πολύ γαμάτος,έξυπνος,ετοιμολογος με μια δόση σαρκασμό που με τρελαίνει! Όμως δεν με ελκύει.Από την αρχή δεν μου άρεσε εμφανισιακά αλλά επειδή είμαι καιρό μόνη ήθελα να δοκιμάσω.Δυστυχώς όταν πιέζεις τον εαυτό σου να κάνεις κάτι με κάποιον που δεν θέλεις εξ' αρχής,δεν δίνεις δικαίωμα στον εαυτό σου να δεις το θετικά του άλλου...σε μπλοκάρει το ίδιο σου το μυαλό!Το θέμα είναι ότι κάνει κινήσεις για φιλί και του λέω ότι ντρέπομαι μπροστά σε κόσμο και τέτοιες χαζομάρες!!Αχ τι κάνω;;Πως ξεκοβω χωρίς να φαίνομαι η "κακιά" της παρέας;;Πλιζ χελπ.....
7
 
 
 
 
σχόλια
Σαν κοπέλα, αν ένα αγόρι έκανε τουμπεκί ότι δεν του αρέσω εμφανισιακά( άλλο αρέσω άλλο είμαι όμορφη έτσι ε; ) θα μ' ενοχλούσε να νομίζω ότι του αρέσω. Είναι τρομερά προσβλητικό, λες και δεν μπορεί να βρεθεί κάποια που να έλκεται απ' το όλο του. Μην κάνετε εκπτώσεις σε τέτοια θέματα χημείας εξαρχής γιατί καταλήγετε οι χυδαίοι της υπόθεσης αν τραβήξει πολύ. Σ' όλους τσούζει να μην αρέσουμε εκεί που θέλουμε. Ακόμη πιο πολύ τσούζει να νομίζουμε ότι αρέσαμε και μετά ν' ανακαλύψουμε ότι ένιωθαν αποστροφή. Να είσαι σαφής λοιπόν και να προτιμάς να ενδίδεις σε όσους είναι του γούστου σου.
Βγέστε ραντεβού και πες του ότι δε σου βγαίνει. Ότι ειλικρινά προσπάθησες να του δώσεις μια ευκαιρία, αλλά δε σου έκατσε η φάση. Ότι συμβαίνει και ότι ευχαρίστως θα απομακρυνθείς λίγο καιρό από τη ζωή του, μέχρι να κατανοήσει συναισθηματικά αυτό που του λες. Αν δείχνει να μη σε καταλαβαίνει ή να μην πείθεται (η άρνηση στην απόρριψη είναι συνήθως η πρώτη αντίδραση), ρώτα τον αν θυμάται καμιά περίπτωση στη ζωή του να τον προσεγγισε κοπέλα κι αυτός να μην ήθελε. Αν σου πει όχι, ρώτα τον αν θα έκανε κάτι με μία κοπέλα που δε θα του πολυάρεσε.Αν επιμένει, δειξτου διακριτικά ένα μπάζο. Ισως τότε πιάσει το νόημα... Κι αν σου πει "τόσο άσχημο με βλέπεις", απάντησέ του "'οχι, αλλά η έλξη είναι η ίδια. Δεν υπάρχει χημεία"
Νιώθω ότι θα τον ''σκοτώσει'' αν τα κάνει όλα αυτά... Αν του πει ''προσπάθησα αλλά δε μου βγήκε'' και του δείξει και ένα ''μπάζο'', μάλλον θα τον προσβάλει και θα τον ''εξαγριώσει''. Αν αυτό επιδιώκουμε (που είναι μία προσέγγιση και αυτή σεβαστή), τότε θα το πετύχει πλήρως.
Φίλε μου, καλύτερα να τον "σκοτώσει", παρά να τον αφήσει να καίγεται για μήνες πως και έχασε τη σχέση (που δυστυχώς δεν είχε ποτέ). Έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση :)
Η τελευταία πρόταση είναι πολύ ψεύτικη. Καλύτερα να του πει "ναι τόσο άσχημο σε βλέπω ΕΓΩ. Κάποια άλλη θα σε βλέπει ομορφότερο"Αυτές οι τύπου κοσμοπολιταν ατάκες "η έλξη είναι η ίδια και η χημεία κτλ" και λοιπά ξερασματικά κακό θα του κάνουν γιατί δεν θα καταλάβει τι φταίει.Θεματοθετρια καλύτερα να του πεις την αλήθεια "Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλά δεν με ελκύεις εμφανισιακά" και τελειώνει το παραμύθι γρήγορα και ξεκάθαρα σε απλά ελληνικά να καταλάβει ο άλλος
Ίσως αυτό που δεν καταλάβατε είναι το εξής: Μερικές φορές (αν όχι όλες) είναι αδύνατον κάποιος να αντιληφθεί το αίτιο της απόρριψης. "μα πως είναι δυνατόν να μη με θέλει, αφού φιληθήκαμε;" "είναι δυνατόν να με άφησε να τη φιλήσω αν δεν της άρεσε;"Με δεδομένο ότι (από την πλευρά του) υπάρχει έλξη, έχει εκφρασθεί αλλά δεν έχει απορριφθεί ακόμη, ο,τι και να του πει, μπορεί να θεωρηθεί ως ψέμα, γιατί η αλήθεια (ότι φιλήθηκε και δε της βγήκε έλξη) είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, ειδικά για έναν άνδρα (δεν είμαι αρκετός, δε φιλάω καλά κτλ).Το να του δείξει ένα "μπάζο" είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τον κάνει να ταυτισθεί με τη δική της αισθηση. Η τελευταία φράση υπάρχει μόνο και μόνο για να του εξηγήσει ότι δεν είναι ασχήμια, είναι έλλειψη χημείας και έλξης.Τέλος, είμαι άνδρας και έχω διαβάσει Cosmopolitan και τις συμβουλές του ως γνήσιο comedy.Δε θα διανοούμουν ποτέ να δώσω τέτοιες συμβουλές.
Scroll to top icon