ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2018 | 16:25

ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Βλέπεις το μαύρο μαύρο.Ο κόσμος λέει: Είσαι απαισιόδοξος.Κρίμα.Βλέπεις το μαύρο άσπρο.Ο κόσμος λέει: Είσαι αισιόδοξος.Μπράβο.Ο κόσμος σού λέει: Βγες και αντιμετώπισε τη ζωή έξω και τους άλλους με την αλήθεια σου. Με τη δική σου αλήθεια κι όλα θα πάνε καλά. Στήριξε τις γνωριμίες σου στην αλήθεια σου κι έτσι θα κερδίσεις ανθρώπους και στις φιλικές και στις φιλικές και στις ερωτικές σου σχέσεις.Ο κόσμος κατά βάθος εννοεί: Αν είσαι ευνοημένος/η από τις συγκυρίες, τη ζωή, την τύχη σου τότε ναι θέλω να σε κάνω παρέα ή να κάνω σχέση μαζί σου.Αλλιώς η αλήθεια σου -αυτή την οποία σε έχουν συμβουλέψει να προτάσσεις- μεταφράζεται σε μιζέρια.Ο κόσμος σού λέει: Μην εκτίθεσαι στα σόσιαλ μίντια ή σε φόρουμ και διάφορες στήλες του ίντερνετ, μην εκφράζεσαι εκεί, μην απασχολείς διάφορες στήλες μιλώντας για τον τιποτένιο εαυτούλη σου.Ο κόσμος κατά βάθος εννοεί: Θέλω να πάψουν να ασχολούνται με των άλλων τον εαυτό και να αρχίσουν να ασχολούνται μόνο με τον δικό μου. Να σου πάρει τη θέση δηλαδή, ακόμα κι αυτό κάποιοι το βλέπουν ως ανταγωνισμό.Μπαίνεις π.χ. μετά από κάποιο καιρό σε κάποια στήλη ή φόρουμ και ανακαλύπτεις ότι κάποιος άνθρωπος που σου έλεγε μην εκτίθεσαι, έχεις εύρος περιορισμένων αντιλήψεων και αυτό καταντά κουραστικό ή μη μιλάς για τον τιποτένιο εαυτούλη σου συνέχεια, ο ίδιος άνθρωπος που σου τα έλεγε όλα αυτά και αποχώρησες από κάπου ΚΑΙ εξαιτίας του, ο ίδιος άνθρωπος έχει αρχίσει και γράφει στο φόρουμ ή τη στήλη μανιωδώς για τις δικές του εμπειρίες, το πώς απέρριψε π.χ. σε ένα μπαρ ένα φλερτ που του έκαναν, να δίνει ''οικογενειακές συμβουλές'' στους άλλους, να αναφέρεται εκτενώς στις σεξουαλικές του προτιμήσεις, να ''συμβουλεύει'' τις γυναίκες τι πρέπει να κάνουν ώστε να είναι επιθυμητές στους άντρες τόσο εμφανισιακά, όσο και στη συμπεριφορά, τι αλλαγές υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν στο σώμα τους ώστε να είναι θελκτικές και διάφορα τέτοια.Τι μου θυμίζουν οι παραπάνω συμπεριφορές:Στη μία από τις δύο σχολές που σπούδασα σκηνοθεσία υπήρχαν κάποιοι καθηγητές που μας έλεγαν να μην αναζητήσουμε δουλειά στην τηλεόραση, να παραμείνουμε κατά κάποιο τρόπο πιστοί στο κινηματογραφικό μας όραμα και διάφορα τέτοια. Ε, λοιπόν όσοι μας το έλεγαν αυτό ήταν εκείνοι που έκαναν ανελλιπώς δουλειές στην τηλεόραση!Οι άνθρωποι έχουν πλάκα τελικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν η αληθεια σου ειναι μαυρη κι αραχνη, καπου υπαρχει προβλημα. Αν η αληθεια σου ειναι ασπρη κατασπρη παλι υπαρχει προβλημα. Η αληθεια συνηθως ειναι πολυχρωμη και ολοι θελουμε να κανουμε παρεα με ανθρωπους που δεν ειναι αχρωματοπες. Επισης το οτι καποιοι κρινουν πραγματα που μετα κανουν και οι ιδιοι, δε σημαινει οτι τα πραγματα ηταν εξαρχης σωστα, σημαινει οτι οι καποιοι δεν εχουν σταθερες αποψεις η οτι αλλαξαν γνωμη στην πορεια.
Scroll to top icon