ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2018 | 16:22

Δεν νιώθω γυναίκα πια :(

Κανένας άντρας δεν ενδιαφέρεται για μένα. Περνάω απαρατήρητη. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Θέλω όλη μέρα να είμαι στο κρεβάτι κάτω από το πάπλωμα. Νιώθω μια στέρηση τόσο δυνατή που δεν ξέρω από που ξεκινάει. Και μη λέτε πως καμία γυναίκα δεν χρειάζεται έναν άντρα για να την κάνει να νιώσει όμορφα γιατί...εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο υπέροχο από το να σε κρατάει στην αγκαλιά του ένας άντρας. Ζω μεγάλη μοναξιά εδώ και χρόνια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν συνεχίσεις με αυτήν την αυτολύπηση κανένας άνδρας δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί.Κανείς δε θέλει δίπλα του κάποια που ζητιανεύει αγάπη και αποδοχή. Βρες τι σου φταίει, βελτιώσου, νιώσε καλά και δραστήρια, φτιάξε τον αυτοσεβασμό σου και οι άνδρες θα κάνουν ουρά. Αν ψάχνεις κάποιον να σου κλείσει τα κενά και να σε μπουκώσει επιβεβαίωση, αυτή θα είναι μια καταδικασμένη σχέση. Θέλει πολλή προσπάθεια και υπομονή, αλλά είναι ο μόνος δρόμος για υγιείς σχέσεις.Τα ίδια ισχύουν και για τους άνδρες.
Scroll to top icon