ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 16:18

Ακολουθούν μπερδεμενες σκέψεις

Αφου λοιπόν ειμαι εγωιστρια και δεν εχω τα μούτρα να στα πω face to face.. Θα τα γράψω εδω... Δε ξερω τι Σκατα ειχες στο κεφαλι σου Οταν με γνωρίσες.. Δε μου κανες και ιδιαίτερη εντύπωση αρχικά.. Αλλα σε εβλεπα οτι εψαχνες ευκαιρία να κανεις κινηση.. Την βρήκες λοιπόν.. Αρχισαμε να μιλάμε πολυ.. Οταν μιλάγαμε ομως δεν ενιωθα κανενα σκιρτημα ιδιαίτερο.. Κανενας τρομερό ενθουσιασμο.. Και αγχωνομουν οτι δε θα Μου βγει μαζι σου.. Δε ησουν ο τυπος μου βλέπεις.. Το παίζες και λιγο οτι εισαι καποιος.. Νταξει ομως δε με φλερταρουν και συχνα.. Επεμενες και συ.. Ειδα οτι τα πηγαίναμε καλα.. Βγηκαμε.. Και Μαρεσες λοιπόν.. Και ξαναβγηκαμε.. Και εκανες καποια πραγματα που δε μαρεσαν.. Ειμαι και πρωταρα βλέπεις και ας μη μου φαινεται.. Αλλα ρε πουστη μου.. Νταξει με χάλασε παρα πολυ που δε ξαναεστειλες να πεις ενα συγγνώμη.. Και κανεις σαν να μη τρεχει τίποτα.. Εχει περάσει Τοσος καιρός.. Σε βλεπω καθε μερα θελοντας και μη.. Και μια φορα δε με επιασες να μου πεις συγγνώμη για τοτε.. Και κάθομαι τωρα και σε σκεφτομαι σαν την ηλιθια Τοσο καιρο.. Που κανονικα ουτε να σε φτυσω πριν.. Λεω Αα Εγω με αυτον ποτε.. Εσυ ρε γαμωτο το σκέφτεσαι καθολου ;.. Μονο να με πηδηξεις ηθελες και συ εε; Με καιει παρα πολυ που το σταμάτησες ετσι Ολο αυτο.. Χωρις να μου εξηγήσεις.. Με καιει παρα πολυ που ειμαι και γω μια εγωιστρια του κέρατα και ποτε δε παίρνω πρωτοβουλια για τίποτα και τα περιμενω ολα απο τους Αλλους... Και στο παιζω οτι δε με απασχολεις καθολου.. Αλλα δεν ξερω Γτ το κανω ρε.. Αμυνα ειναι.; δε ξερω.. Επίσης δε ξερω αν κολλησα ετσι επειδη το αφησαμε στη μεση και μπηκε ο εγωισμος μπροστά οτι με εφτυσες Ενω με κηνυγουσες η αν οντως σε θελω.. Φταίω και γω.. Φταις και συ.. Αντε να δουμε αν θα σπάσει ποτε καποιος αυτον τον φαυλο κυκλο..
6
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον το face to face ήταν σχήμα λόγου στη συγκεκριμένη εξομολόγηση και όχι αναφορά σε σένα.Καλύτερα να άλλαξεις όνομα προφίλ,προβλέπονται παρεξηγήσεις.
Τα γραφει γιατι δεν την παρακαλαει για να επιβεβαιωθει και να τονωνεται η αυταρεσκεια της. Μα καλα γιατι να μην θελει παραπανω; αφου με κυνηγουσε. Εγω με σενα ουτε καν αλλα επειδη αναγνωρισες οτι ειμαι ξερω και γω ποια και με κυνηγησες να σου την κανω την χαρη. Αλλα τελικα δεν με κυνηγας γιατι; αυτος θα μπορουσε να ειναι ενας εσωτερικος μονολογος της πιστευω.
Scroll to top icon