Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής

Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής Facebook Twitter
20

 Την ομοφοβία της έβγαλε στη σκηνή η αμερικανίδα τραγουδίστρια της country μουσικής Michelle Shocked, που έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας της στη δεκαετία του '80.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σαν Φρανσίσκο, η 51χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απέχθεια της στους ομοφυλόφιλους λέγοντας: "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."

Η δήλωση αυτή προκάλεσε, σύμφωνα με την Χάφιγκτον Ποστ,  έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και έκπληξη στους θεατές που είχαν πάει να την ακούσουν.

Πάντως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια που είναι και μέλος της «Εκκλησίας του Προδρόμου» αυτοαποκαλείται, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ως  «η μεγαλύτερη ομοφοβική στον κόσμο."

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
UPDATE: Ακυρώθηκαν μετά το γεγονός όλες οι συναυλίες της εντός των ΗΠΑ εκτός από μία..Μαντέψτε τη συνέχεια : Η τραγουδίστρια έσπευσε να δηλώσει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της.
Μα είναι λεσβία από τη δεκαετία του 80 όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μήπως το λέει ειρωνικά; Δηλαδή ότι αυτό πιστεύουν ορισμένοι; Και αυτή αυτό κατακρίνει; Εκτός πια και αν έχει λοξοδρομήσει και έγινε στρέητ, χα. Ή αν όντως το έριξε στη θρησκεία να τη βάρεσε στο κεφάλι.
> "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."Ο κόσμος όπως τον γνωρίζετε πράγματι αν δεν θα τελειώσει, τουλάχιστον θ' αλλάξει.
Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2020, όταν ο ήλιος πλησιάσει τόσο πολύ τη γη ώστε όλα θα γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. :P :P :P country μουσική, εκκλησία του Προδρόμου... δεν θα μου έκανε εντύπωση να έλεγε ότι η απαρχή της καταστροφής ήταν η κατάργηση της δουλείας στο Νότο. Σαχλή.