«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες»

«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες» Facebook Twitter
4

Την άποψη ότι η οικονομική κρίση δεν θα αφήσει παρά μόνο τον τουρισμό ως πηγή εισοδήματος, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Σβένσκα Ντάγκμπλαντεντ ο κ. Μποργκ είπε ότι  «στην Κύπρο έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δεν θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες». Μίλησε επίσης για βαθιά και δομικά προβλήματα στην Ευρώπη που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου στο νότο και έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία όπου, όπως σημείωσε, απαιτούνται 10-15 χρόνια σκληρής δουλειάς για μεταρρυθμίσεις.

Το Σεπτέμβριο του 2012 ο ίδιος είχε προβλέψει ότι δεν έχουν έρθει ακόμη τα χειρότερα για το ευρώ και πως η Ελλάδα μπορεί να βγεί από το κοινό νόμισμα σε διάστημα ενός έτους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου – Δεν επιτρέπει αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου

Αποκλείει την αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών - Κατατέθηκε από το μικρότερο εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την ψήφισή του
LIFO NEWSROOM
Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM
Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
εκ του ασφαλούς μιλά ο Σουηδός: ωσάν τους ευνούχους, παίρνει μάτι το ΔΝΤ, ξέρει τα πάντα για το ευρώ αλλά παραμένει πιστός στη σουηδική του λίρα.
Μην ανησυχείτε αδελφοί. Τους Κυπραίους θα τους σώσει το ξανθό γένος και οι σχιστομάτηδες. Αυτοί δηλαδή που σύμφωνα τους αριστερούς και δεξιούς καμένους ήταν έτοιμοι εξαιτίας του θαυμασμού τους στην Ρωμιοσύνη να καλύψουν και τις δικές μας ανάγκες!