ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 01:21

λίγο φως στο γκρίζο

είμαι γυναίκα στα 38, ζω έξω. 5 χρόνια δεν είχα καμία σχέση, ούτε καν σεξ. Μετά από ένα πολύ επίπονο χωρισμό (με γυναίκα) απλά δεν είχα καμία όρεξη για τίποτα από αυτά. Επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στη δουλειά μου. Την σκεφτόμουν πολύ, μου έλειπε, ακόμα μου λείπει. Πριν μια βδομάδα συνάντησα ξανά επαγγελματικά μια κοπέλα που είχα γνωρίσει πριν ένα χρόνο. Την καλέσαμε για διάλεξη στο χώρο που δουλεύω. Μετά τη δουλειά πήγαμε για φαγητό. Εκεί, τελείως κάζουαλ, μου ανέφερε την πρώην της, δηλαδή έκανε ένα πολύ κάζουαλ κάμινγκ άουτ. Τόσο κάζουαλ που ακόμα σκέφτομαι μήπως το φαντάστηκα. Είναι απίστευτα γλυκιά, όμορφη και εκπληκτικά έξυπνη, φονικός συνδιασμός για τα γούστα μου, το χα δει πριν ένα χρόνο, αλλά επιβεβαιώθηκα κατα τη διάρκεια της διάλεξης. Είναι ιταλογαλλίδα και έχει μια υπέροχη γαλλική προφορά, όταν μιλάει ολλανδικά. Δεν έχω σταματήσει να την σκέφτομαι μια βδομάδα τώρα. Γίναμε φίλες στο φεισμπουκ και, μετά τα καθιερωμένα διακριτικά λάικ, βρήκα ευκαιρία να της στείλω μέιλ για να ζητήσω την συμβουλή της σε κάτι επαγγελματικό. Ανταποκρίθηκε αμέσως και κλείσαμε τηλεφωνικό ραντεβού για την Κυριακή ( ζούμε σε άλλες πόλεις, αλλά σχετικά κοντά). Επιτέλους λίγο φως στο γκρίζο! Επειδή είμαι άσχετη στο θέμα σχέσεων ο,τι συμβουλή μού δώσετε καλό θα είναι. ΥΓ δεν ξέρει πως μου αρέσουν οι γυναίκες και μάλλον δεν έχει ιδέα, γιατί δεν φαίνομαι ούτε το κάνω σημαία, επίσης ήμουν πολύ κότα να το αναφέρω, όταν εκείνη ανέφερε την πρώην της.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πέντε χρόνια... καιρός να προχωρήσεις και σου δίνεται η ευκαιρία με αυτή την γυναίκα που σε έχει γοητευσει. Εγώ θα ανέφερα τις ερωτικές μου προτιμίσεις ίσως και λίγα πράγματα για το παρελθόν και από εκεί και πέρα βλέπεις πως πάει. Φυσικά μην αρκεστεις στη μία συνάντηση, επιδιώξε επικοινωνία μαζί της. Εύχομαι τα καλύτερα :)
Πέραν του να προτείνω να είσαι ο εαυτός σου, είμαι ακατάλληλος για να δώσω κατάλληλες συμβουλές. Μπορώ όμως να σαχλαμαρίσω λέγοντας ότι εάν είναι φάση Cara Delevingne & Annie Clark προσφέρομαι να κρατάω το φανάρι ;)
Scroll to top icon