ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2018 | 16:08

Ελεύθερη σχέση.

Ρε παιδιά, όταν κάνει κανείς ελεύθερη σχέση,αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει πολλές σχέσεις παράλληλα; Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνω τίποτε.Είχα ελεύθερη σχέση με κάποιον και γνώρισα κάποιον άλλον από διπλανή πόλη. Αυτός από την διπλανή πόλη πρότεινε από μόνος του ελεύθερη σχέση και συναντιόμαστε εδώ και ένα χρόνο. Κάναμε μαζί κάποια διήμερα, έχω γνωρίσει και τους δικούς του. Τώρα μου πρότεινε να πάω να μείνω μαζί του και του είπα πως δεν γίνεται λόγω του άλλου, γιατί εκείνος δεν έχει αυτοκίνητο ούτε και εγώ. Και αυτός μου έλεγε να σταματήσω την πλάκα, ποια πλάκα δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Τελικά πήρα τηλέφωνο τον άλλον και του είπα να του μιλήσει αυτός γιατί εγώ δεν έβγαζα άκρη. Αυτός εδώ τον έβρισε και εμένα μαζί και σηκώθηκε και έφυγε με παράτησε μόνη μου ούτε στα κτελ δεν με πήγε. Δεν είναι καλά και δεν το είχα καταλάβει αλλιώς δεν εξηγείται. Με έχει μπλοκάρει από παντού. Που τον βρήκα αν είναι δυνατόν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αφού δεν το έχετε με τις ελεύθερες σχέσεις,ούτε καταλαβαίνετε πως πρέπει να λειτουργούν για να τις βαπτίσετε ελεύθερες,γιατί τις κάνετε;Όταν κάτι δεν το καταλαβαίνεις είναι σα να αγοράζεις ρούχο που είναι μεν της μόδας,αλλά δεν σου πάει,οπότε άκυρο.Ίσα-ίσα τώρα που σε μπλόκαρε,μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο που να μη σου δημιουργεί απορίες.Όταν υπάρχουν απορίες σε αυτά τα θέματα,99% κάτι δεν πάει καλά.
Tι δεν έχεις καταλάβει. Ο άντρας όταν λέει "να έχουμε ελεύθερη σχέση" εννοεί "να μπορώ να πηδήξω κάποια αν μου γυαλίσει και να μην με ελέγχεις τι κάνω και πότε". Δεν περιμένει να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Πού ζεις; Στη Σουηδία;Τώρα για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω επειδή το γελοίον της κατάστασης σίγουρα θα σχολιαστεί από τους υπόλοιπους οπότε λέω να πιάσω τα ποπ κορνάκια.
Scroll to top icon